Δεν είναι άγνωστη η κόντρα της Kim Cattrall, όχι μόνο με τις συμπρωταγωνίστριες της στο Sex and the City, αλλά με όλη την παραγωγή. Δεν την είδαμε, εξάλλου, στο reboot της σειράς, And Just Like That. Η ίδια, με τον τρόπο της, το έκρινε αρνητικά. Ο σεναριογράφος, Michael Patrick King, έχει δηλώσει ότι δεν ενδιαφέρεται να την φέρουν πίσω. Μέσα σε όλα, εδώ και χρόνια ακούμε ότι η ηθοποιός ευθύνεται, που ποτέ δεν γυρίστηκε τρίτη ταινία Sex and the City

Αυτό, που για χρόνια υπονοείται από συντελεστές του πλέον franchise είναι ότι η Cattrall ζητούσε περισσότερα χρήματα απ’ όσα ήταν διατεθειμένοι να τής δώσουν. Τώρα, η ίδια δεν ακυρώνει εντελώς αυτό το σενάριο, αλλά επισημαίνει ότι οι λόγοι της αποχώρησής της ήταν πολλοί και αποκαλύπτει έναν από αυτούς. Σε συνέντευξή της με το Variety, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι υπήρχε στο σενάριο ένα στοιχείο, που όχι απλά δεν τής άρεσε, αλλά το έβρισκε και εντελώς απρεπές. Αυτό ήταν ότι θα έβαζαν τον έφηβο 14χρονο γιο της Miranda, Brady, να στέλνει dic pics στη Samantha. 

Satc Eyeroll GIF - Satc Eyeroll Samantha - Discover & Share GIFs

Μάλιστα, η Cattrall αποκάλυψε ότι δεν έφυγε αμέσως μόλις διάβασε αυτό το κομμάτι του σεναρίου, αλλά αυτή και η ομάδα της πρότειναν μία εναλλακτική πλοκή για τη Samantha, που θα ευθυγραμμιζόταν με την οικονομική κρίση της εποχής. “Γιατί η Samantha, που έχει τη δική της PR εταιρεία, δεν μπορεί ίσως να χρειαζόταν να την πουλήσει, εξαιτίας οικονομικών δυσκολιών; Το 2008 ήταν δύσκολο. Μερικοί άνθρωποι ακόμα προσπαθούν να ανακάμψουν. Θα χρειαζόταν να την πουλήσει σε κάποιον τύπο, που φοράει κουκούλα, και αυτό είναι το δίλημμα, που έχει. Θέλω να πω ότι αυτό ήταν το σενάριο, που ήρθε πρώτο στο μυαλό των εκπροσώπων μου, και πίστευα ότι ήταν καταπληκτική ιδέα. Αυτό είναι πραγματική μάχη. Όχι το… ενός ανήλικου αγοριού”. 

Η Cattrall, βέβαια, έκανε και μερικές ακόμα αποκαλύψεις για το Sex and the City. Εξήγησε ότι απέρριψε τρεις φορές τον ρόλο της Samantha στην original σειρά πριν τελικά πει το ναι. Ξεκαθάρισε για ακόμα μία φορά ότι δεν πρόκειται να τη δούμε πίσω στον εμβληματικό ρόλο της, ενώ αποκάλυψε ότι ποτέ κανείς έτσι κι αλλιώς δεν τής πρότεινε να παίζει στο And Just Like That. Παράλληλα, πέταξε σπόντες για τη φαντασία των δημιουργών του reboot, αναφέροντας ότι μεγάλο μέρος αυτού που βλέπουμε, δεν είναι παρά το σενάριο της τρίτης ταινίας. 

samantha jones gifs | WiffleGif