Εδώ και κάποιες μέρες, το Twitter έχει πάθει εμμονή με μία είδηση, που κυκλοφόρησε από το DeuxMoi. Ο λογαριασμός, που μοιράζεται ανώνυμα κουτσομπολιά από τον κόσμο των διασήμων παγκοσμίως, κοινοποίησε στις ιστορίες του ένα μήνυμα σχετικά με μία παράνομη σχέση εντός της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Η πληροφορία φαίνεται να ήρθε από δημοσιογράφο του αγγλικού τύπου, η οποία μίλησε για ένα κοινό μυστικό στο Λονδίνο, με το μέλος της βασιλικής οικογένειας να τού αρέσει το pegging (aka να δέχεται πρωκτικό με strap on). Ωστόσο, αναφέρει ότι η σύζυγός του είναι πιο παλιομοδίτισσα και γι’ αυτό έχουν συμφωνήσει ότι μπορεί να έχει εξωσυζυγικές σχέσεις γι’ αυτόν τον σκοπό, αρκεί να μην υπάρχει συναισθηματική εμπλοκή. 

Συγκεκριμένα, στο μήνυμα που έλαβε το DeuxMoi διαβάζουμε, “Αυτό είναι τόσο φιλήδονο, που σχεδόν φοβάμαι υπερβολικά να το μοιραστώ μαζί (αλλά θα το κάνω έτσι κι αλλιώς). Η εξωσυζυγική σχέση αυτού του μέλους της βρετανικής βασιλείας είναι ένα κοινό μυστικό στο Λονδίνο και μεταξύ της αγγλικής αριστοκρατίας και συζητιέται σε κάθε πάρτι και γραφείο ειδήσεων. Σε ένα πρόσφατο μιντιακό πάρτι, μού είπαν ότι η πραγματική αιτία της σχέσης ήταν η αγάπη του μέλους της βασιλικής οικογένειας για το pegging, πράγμα για το οποίο η σύζυγός του είναι υπερβολικά παλιομοδίτισσα, ώστε να εμπλακεί. Η σύζυγος δεν ενοχλείται και στην πραγματικότητα προτιμάει ο σύζυγός της να ικανοποιεί αλλού τις σεξουαλικές του ανάγκες, αρκεί τα πράγματα να μη γίνονται συναισθηματικά, πράγμα που συνέβη με την τελευταία γυναίκα”. 

Αν και πουθενά στο κείμενο δεν αναφέρονται ονόματα ή ακριβείς τίτλοι, το διαδίκτυο φαίνεται να είναι σίγουρο ότι αναφέρεται στον πρίγκιπα William, για τον οποίο πρόσφατα είχαν ακουστεί και πολλές φήμες για εξωσυζυγική σχέση. Μάλιστα, το διαδίκτυο είναι τόσο βέβαιο ότι είναι εκείνος, ώστε στο Twitter να έχει γίνει πλέον trending το hashtag #PrinceOfPegging, σε πολλές περιπτώσεις συνδυαστικά με το #PrinceWilliamAffair. Να πούμε, βέβαια, ότι την ίδια στιγμή ένα ακόμα hashtag, που αφορά τη βασιλική οικογένεια έχει γίνει viral, το #DuchessOfTights, αφότου κυκλοφόρησε το βιβλίο Revenge: Meghan, Harry and the war between the Windsors του Tom Bowers και ανέφερε ότι η Kate Middleton έβαλε τα κλάματα, επειδή η Meghan Markle ήθελε οι παράνυφοι να φοράνε καλσόν στον γάμο της.