Ένας χρόνος έχει πλέον περάσει απ’ όταν η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry καλωσόρισαν στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους. Έκτοτε έχουμε μάθει ότι αποφάσισαν να την ονομάσουν Lilibet προς τιμήν της Βασίλισσας Elizabeth, ενώ τον περασμένο Δεκέμβριο είδαμε τη μικρή και στην πρώτη χριστουγεννιάτικη κάρτα της με τους γονείς και τον αδερφό της, Archie.

Τώρα, μία νέα φωτογραφία της δημοσιεύτηκε, όπου είναι η απόλυτη πρωταγωνίστρια. Η Lilibet γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια το περασμένο Σάββατο, στις 4 Ιουνίου, με την οικογένεια να βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο για Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας. Έτσι, αποφάσισαν να καλέσουν φίλους στο σπίτι τους στο Γουίντσορ για ένα πικνίκ, πριν επιστρέψουν στις ΗΠΑ την Κυριακή. Εκεί βρέθηκε και ο Misan Harriman, ένας οικογενειακός φίλος, που φωτογράφισε αυθόρμητα τη Lilibet. Η φωτογραφία αυτή δημοσιεύτηκε λίγο αργότερα και μπορούμε να δούμε τη μικρή σε αυτή με ένα γαλάζιο φόρεμα και έναν λευκό φιόγκο στα μαλλιά της, τα οποία για πρώτη φορά βλέπουμε ότι πήρε από τον Harry και είναι κόκκινα. 

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του ζευγαριού, η Lilibet τιμήθηκε από πάρα πολύ κόσμο παγκοσμίως, με δωρεές άνω των 100.000 δολαρίων να γίνονται στο όνομά της για την World Central Kitchen, έναν οργανισμό που παρέχει γεύματα σε κοινότητες υπό κρίση. Παράλληλα, στο Twitter είδαμε ευχές για τη μικρή από τους επίσημους λογαριασμούς της βασίλισσας, του πρίγκιπα William και της Kate Middleton και του πρίγκιπα Charles και της Camilla Parker.