Πολλά είναι τα ταλέντα της Lady Gaga και είμαστε ευγνώμονες για αυτό. Από την δισκογραφία της η οποία ως και σήμερα μας κάνει να χορεύουμε σαν να μην υπάρχει άυριο, ή να κλαίμε από την ταύτιση, μέχρι τις υποκριτικές της ικανότητες που φέτος μας χάρισαν την επική σινεματική Patrizia Reggiani, ίσως τον μόνο χαρακτήρα που μας έκανε να απολαύσουμε το πολυαναμενόμενο αλλά ψιλο-χλιαρό House Of Gucci.

Αυτό που δεν φανταζόμασταν ωστόσο με τίποτα για την Lady G; Ότι είναι ο επόμενος David Copperfield. Τι εννοούμε;

Αν μας διαβάζετε, τότε ήδη ξέρετε πως στις 13 του Μάρτη, πριν δυο μέρες, πραγματοποιήθηκε και η τελετή απονομής των βραβείων BAFTA αλλά και αυτή των βραβείων Critics Choice Awards. Τα δυο event διεξήχθηκαν με δυο τρεις ωρίτσες διαφορά, ωστόσο το πρώτο έγινε στο Λονδίνο, ως συνήθως, και το δεύτερο στο Los Angeles, επίσης όπως συμβαίνει πάντα. Για να πάει κάποιος λοιπόν από το σημείο άλφα (BAFTA που έγιναν πρώτα) στο σημείο B (Critics Choice Awards), ακόμα και αν μετακινούταν με το δικό του ιδιωτικό τζετ, χρειάζεται τουλάχιστον ένα δεκαωράκι. Γιατί σας τα λέμε όλα αυτά θα μας ρωτήσετε εύλογα.

Η Lady Gaga στα BAFTA

Τα παραπάνω δεδομένα, ήταν αυτά που ευθύνονται για τα δεκάδες εγκεφαλικά κύτταρα που κάψαμε χθες, όταν είδαμε την Lady Gaga να εμφανίζεται και στο κόκκινο χαλί των BAFTA αλλά και σε αυτό των Critics Choice Awards. Κοινώς. Πώς στο καλό κατάφερε το κορίτσι μας να παρευρεθεί και στις δυο τελετές, που πραγματοποιήθηκαν με διαφορά ελάχιστων ωρών, όταν το ένα είναι στην μια άκρη του Ατλαντικού και το άλλο στην άλλη; Ή που είναι ο επόμενος David Copperfield ή που η τηλεμεταφορά έχει ήδη εφευρεθεί, αλλά είναι για τους ‘λίγους’.

Η Lady Gaga στα Critics Choice Awards

Έπειτα λοιπόν από πολύ κόπο και έρευνα (5 λεπτά μας πήρε), μάθαμε το εξής. Σύμφωνα με την Teen Vogue, τα Critics Choice Awards είχαν στήσει ένα δεύτερο κόκκινο χαλί σε μια τοποθεσία στο Λονδίνο, και από όπου είδαμε την Lady Gaga, η οποία είχε πρώτα παρευρεθεί στα BAFTA. Το ίδιο έκανε και η Ariana DeBose αλλά και η Catriona Balfe, οι οποίες επίσης εμφανίστηκαν και στα δυο events.

 

Και έτσι λύθηκε το μυστήριο του κόκκινου χαλιού. Μια ερώτηση μόνο έχουμε για τους ιθύνοντες των BAFTA και των Critics Choice Awards. Γιατί δεν κάνατε την τελετή απονομής σας έστω με μια μέρα διαφορά;;; Εν πάσει περιπτώσει, αυτά με τα ευτράπελα των φετινών βραβείων. Τώρα μας μένουν μόνο τα Oscar, σε ότι αφορά το σινεμά. Ελπίζουμε σε λιγότερα μπερδέματα και καλύτερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί.