Μετά από τόσο καιρό εγκλεισμού και περιορισμού, όλοι ανυπομονούμε να ζήσουμε το καλοκαίρι όσο περισσότερο γίνεται. Κι αυτό σημαίνει να χαρούμε στο μάξιμουμ ό,τι έχει να μάς προσφέρει. Βέβαια, δεν ευχαριστούν όλους μας τα ίδια πράγματα. Ο ένας μπορεί να θέλει να περνάει κάθε μέρα στην παραλία και ο άλλος να κάνει ποδηλατάδες σε όλη την πόλη. Σε κάθε περίπτωση, όλοι μπορούμε να βρούμε κάτι που θα μάς φτιάξει τη διάθεση. Και μόνο το ζώδιο μας αρκεί, για να το ανακαλύψουμε. 

Κριός: Θερινός κινηματογράφος

© cottonbro / Pexels

Μπορεί να φαντάζει πολύ αδρανές για εσένα, αλλά ξέρουμε πόσο σου έχει λείψει να καθίσεις στη θέση σου και να δεις μία ταινία. Είναι η ξεκούρασή σου, μεταξύ όλης της υπερ-ενεργητικότητάς σου. Τώρα που ανοίξανε οι θερινοί κινηματογράφοι, λοιπόν, κλείσε εισιτήριο, αγόρασε ποπ κορν, βολέψου στη θέση σου και απόλαυσε όσες ταινίες θες.

Ταύρος: Βόλτες στην εξοχή

© Helena Lopes / Pexels

Το ξέρουμε. Δεν διαφέρει τρομερά από αυτές που έκανες στέλνοντας 6 σε όλη τη διάρκεια του lockdown. Η διαφορά είναι ότι τώρα μπορείς να το κάνεις ελεύθερα, χωρίς καταπίεση, να καθίσεις στο χορτάρι και να μείνεις όση ώρα θες. Η σχέση σου με τη γη και τη φύση εξάλλου είναι τέτοια, που ποτέ δεν την χορταίνεις και πάντα σε γεμίζει. 

Δίδυμος: Μπάρμπεκιου με φίλους

© Thirdman / Pexels

Είσαι τρομερά κοινωνικός και σου αρέσε να μιλάς πολύ. Και όταν λέμε “πολύ”, εννοούμε πάρα πολύ. Οπότε λατρεύεις οτιδήποτε σου δίνει την αφορμή να μαζευτείς με τους φίλους σου, να μιλήσετε και να γελάσετε με την καρδιά σας. Το φαγητό του μπάρμπεκιου είναι απλά έξτρα μπόνους.

Καρκίνος: Παραλία

© Andrea Piacquadio / Pexels

Εκτιμάς οτιδήποτε σε αφήνει απλά να ηρεμήσεις και να αποφορτιστείς από τα πάντα. Τις καυτές μέρες του καλοκαιριού, ο προφανής τρόπος να το κάνεις αυτό είναι απλά αραγμένος στην ξαπλώστρα σου. Ναι, ίσως κολυμπήσεις, αλλά δεν το θεωρείς και απαραίτητο. 

Λέων: Πυροτεχνήματα

© Ayla Fazioli / Pexels

Για έναν ανεξήγητο λόγο, το καλοκαίρι αποφασίζουν σε πολλές περιοχές και σε διαφορετικές χρονικές στιγμές να πετάνε πυροτεχνήματα. Κι αν υπάρχει κάποιος που τα λατρεύει, αυτός είσαι εσύ. Ίσως φταίει ότι πάντα καταφέρνουν να εντυπωσιάζουν. Ίσως ότι σου θυμίζουν αυτή την φλόγα που έχεις μέσα σου. Ίσως ότι σου επιτρέπουν να κάνεις τα πιο ωραία stories. Δεν έχει σημασία ο λόγος, εσύ θα ψάξεις να τα βρεις.

Παρθένος: Διακοπές

© Andrea Piacquadio / Pexels

Ναι, ίσως φαίνεται προφανές, αλλά εσύ χρειάζεσαι υπενθύμιση. Δουλεύεις σκληρά και δουλεύεις όλη την ώρα. Μπορεί να νομίζεις ότι είσαι μια χαρά, αλλά όλοι χρειάζονται ένα διάλειμμα μια στο τόσο, ειδικά εσύ. Φύγε, λοιπόν, μερικές μέρες, κλείσε όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές και αφιερώσου στη χαλάρωσή σου.

Ζυγός: Ποδήλατο

© Noelle Otto / Pexels

Λογικά το γνωρίζεις κι εσύ ότι η ζέστη δεν σε βοηθάει να είσαι ο ενεργητικός εαυτός σου. Το ποδήλατο είναι ένας τρόπος να παραμείνεις δραστήριος, ενώ συναντάς ανθρώπους και ενώ ένα αεράκι θα πέφτει πάνω σου, θα σε δροσίζει και θα σου φτιάχνει τη διάθεση.

Σκορπιός: Πεζοπορία

© Tobias Bjørkli / Pexels

Σου αρέσει να μένεις μόνος, οι άλλοι να μην ξέρουν πού βρίσκεσαι και να ανακαλύπτεις νέες κρυφές και μυστήριες τοποθεσίες. Οπότε ξεκίνα την πεζοπορία, κάθε φορά σε διαφορετικά μέρη, που δεν θα έχεις εξερευνήσει ξανά. Κι επειδή ξέρουμε ότι αγαπάς και το νερό, φρόντισε να καταλήξεις ή σε σημεία με θέα τη θάλασσα ή σε κρυμμένες λίμνες και καταρράκτες. 

Τοξότης: Rooftop party

© Kampus Production / Pexels

Διασκέδαση για εσένα σημαίνει κοινωνικοποίηση, μουσική, χορός, cocktails και ό,τι μπορεί να αποτελεί ένα καλό πάρτι. Επειδή, ωστόσο, ξέρουμε ότι βαριέσαι χωρίς ερεθίσματα που ταξιδεύουν τη φαντασία σου, σου προτείνουμε συγκεκριμένα ένα rooftop party. Η θέα όλης της περιοχής πιστεύουμε είναι αρκετή για τα νοητά σου ταξίδια. 

Αιγόκερως: Κηπουρική

© Karolina Grabowska

Εκτός από ζώδιο της γης, είσαι και ένας αρκετά πρακτικός άνθρωπος. Η κηπουρική είναι κατάλληλη για εσένα, ακριβώς γιατί δεν αποτελεί απλά έναν ευχάριστο τρόπο να περάσεις την ώρα. Στο τέλος της ημέρας, οι προσπάθειες σου θα αποδώσουν καρπούς (κυριολεκτικά), τους οποίους θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Επιπλέον, είσαι από τους λίγους ανθρώπους με αρκετή πειθαρχία, ώστε να μην εγκαταλείψουν τα φυτά τους. 

Υδροχόος: Roller skating

© Rodnae Productions / Pexels

Είσαι ελεύθερο πνεύμα και γι’ αυτό αναζητάς κάτι που θα σου ενισχύσει αυτή την αίσθηση ελευθερίας, που τόσο έχεις ανάγκη. Και ναι, δυο πατίνια είναι ικανά να σου προσφέρουν αυτή την ελευθερία. Για να το ζήσεις στο φουλ, βάλε και την μουσική στο τέρμα στα ακουστικά σου. 

Ιχθύς: Εκδρομές με τους αγαπημένους σου

© Vanessa Garcia / Pexels

Εξαιτίας των lockdowns, χάθηκες αρκετά με τους φίλους, τους συγγενείς, ίσως ακόμα και με την σχέση σου. Και ξέρουμε πόσο σημαντικοί είναι για εσένα οι δεσμοί μαζί τους. Οπότε αυτό το καλοκαίρι αφιέρωσε το στο να τους ενδυναμώσεις ξανά. Οι μικρές εκδρομές μαζί τους τα Σαββατοκύριακα είναι ο καλύτερος τρόπος.