Τα social media είναι τεράστιο κομμάτι της ζωής μας. Οι περισσότεροι από εμάς τα χρησιμοποιούμε πολλαπλές φορές μέσα στη μέρα, προβάλουμε σε αυτά τη ζωή μας και τα αφήνουμε σε ένα βαθμό να επηρεάσουν τη ζωή μας. Φυσικά, σε κάθε πλατφόρμα λειτουργούμε διαφορετικά. Γι’ αυτό και έχει ξεκάθαρη σημασία το ποια χρησιμοποιούμε περισσότερο και μπορεί να μάς πει πολλά για την προσωπικότητά μας. 

Facebook

facebook gif

Σού αρέσει να μοιράζεσαι υπερβολικά πολλά. Και δεν εννοούμε απλά τη ζωή σου, αλλά και κυρίως τα συναισθήματά σου. Θες όλοι να ξέρουν πώς βιώνεις το κάθε τι, ενώ λατρεύεις το κουτσομπολιό και γι’ αυτό παρακολουθείς τι κάνουν οι γύρω σου με κάθε λεπτομέρεια. Είναι πολύ πιθανό να είσαι παντρεμένος με παιδιά ή να σκέφτεσαι ότι θες να γίνεις. 

Instagram

Instagram: 5 Ways To Have Fun With The New GIF Feature

Είσαι τελειομανής και έχεις τρομερά υψηλές προσδοκίες από τον εαυτό σου. Προσπαθείς να ζήσεις την καλύτερη δυνατή ζωή ή έστω να μοιάζεις σαν αν τη ζεις. Ό,τι κι αν κάνεις, ποτέ δεν αισθάνεσαι αρκετός, ενώ έχεις την τάση να συγκρίνεις συνεχώς τον εαυτό σου με τον υπόλοιπο κόσμο, θεωρώντας ότι όλοι οι άλλοι ζουν μία αψεγάδιαστη ζωή. 

Twitter 

Tweet Tweet GIFs - Get the best GIF on GIPHY

Έχεις άποψη για τα πάντα και θεωρείς ότι είναι τόσο σωστή, που όλοι πρέπει να τη μάθουν. Γι’ αυτό και φροντίζεις να γνωρίζεις πάντα την επικαιρότητα. Ο σαρκασμός είναι φύση σου, ενώ είσαι τρομερά απαισιόδοξος και θεωρείς ότι οι άνθρωποι στην πλειοψηφία τους δεν είναι καλοί. 

TikTok

Hit the woah: We're partnering with GIPHY to bring GIFs to TikTok | TikTok Newsroom

Είσαι αρκετά μοναχικός άνθρωπος, χωρίς όμως να το θέλεις και να το επιδιώκεις. Παράλληλα, δεν είσαι καθόλου δημοφιλής, πράγμα που σε πονάει, μιας και εσύ θεωρείς ότι έχεις όλα τα προσόντα, για να σε λατρέψει ο κόσμος. Έτσι, ψάχνεις τρόπους και μέσα να αναγνωριστεί επιτέλους η αξία σου. 

YouTube

Pew Die Pie Youtuber GIF - Pew Die Pie Youtuber What - Discover & Share GIFs

Θες να είσαι μόνιμα το επίκεντρο της προσοχής και κάνεις ό,τι μπορείς για να το καταφέρεις. Έτσι, μιλάς για τα πάντα, ακόμα και για τα πιο κουλά πράγματα αν αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος θα σού δώσει σημασία. Πιθανώς η εμφάνισή σου είναι κάπως αντισυμβατική και η προσωπικότητά σου αρκετά εκκεντρική. 

Tumblr

H νέα εφαρμογή του Tumblr κάνει τη δημιουργία GIFs παιχνίδι | LiFO

Έχεις πολλά συναισθήματα μέσα σου και σού αρέσει να αδειάζεις την ψυχή σου στον κόσμο. Συχνά η αξία σου δεν αναγνωρίζεται, αλλά εσύ δεν σκοπεύεις να εγκαταλείψεις σύντομα το ταλέντο σου στη συγγραφή. Απλά ξέρεις ότι η μεγάλη σου στιγμή πλησιάζει και είναι μία ανάσα μακριά σου. 

Pinterest 

Pinterest Anime Girl Gif Pinterest App Phone Anime GIF - Pinterest Anime Girl Gif Pinterest App Phone Anime Pinterest Phone Gif - Discover & Share GIFs

Πάντα ένιωθες τρομερά δημιουργικός. Ποτέ, όμως, δεν κατέληξες σε ένα μέσο, με το οποίο θα μπορέσεις να εκφράσεις αυτή τη δημιουργικότητα. Έχεις μπόλικο γούστο και αισθητική, ενώ κανείς δεν μπορεί να πει κάτι κακό για τις οργανωτικές σου ικανότητες.

Snapchat

Snapchat Lense GIFs - Get the best GIF on GIPHY

Έχεις πολλές αντιθέσεις ως άνθρωπος. Από τη μία, έχεις εμμονή με την εμφάνισή σου και τραβάς συνεχώς φωτογραφίες. Από την άλλη, έχεις αρκετές ανασφάλειες, ωστε μέσα σε μια στιγμή να αισθανθείς ότι δεν είσαι τόσο ωραίος. Επιπλέον, έχεις μπόλικη παιδικότητα και γι’ αυτο λατρεύεις όλα τα αστεία φίλτρα. 

Reddit

Reddit Traffic Bot GIFs - Get the best GIF on GIPHY

Είσαι ξερόλας. Το παίζεις παντογνώστης κι ας μην έχεις τη μισή εμπειρία του ανθρώπου απέναντί σου. Δεν αφήνεις ποτέ κανέναν να έχει τον τελευταίο λόγο και έχεις μία απάντηση για τα πάντα. Το μεγάλο σου πάθος είναι να τρολάρεις στο internet. Πιθανώς λατρεύεις τα βιντεοπαιχνίδια, ζεις με τους γονείς σου και κάνεις cosplay. 

LinkedIn

LinkedIn funtionalities video animation - Dani Montesinos

Μην παρεξηγηθείς, αλλά είσαι κάπως βαρετός. Η δουλειά σου και ό,τι σχετίζεται με αυτήν είναι η μοναδική σου ασχολία. Όταν δεν δουλεύεις, μιλάς σε όλες για τα επαγγελματικά σου επιτεύγματα, επεξεργάζεσαι το βιογραφικό σου και δημοσιεύεις άρθρα σχετικά με το αντικείμενό σου.