Σε περίπτωση που μένεις σε κάποια βραχονησίδα και μόλις απέκτησες wi-fi ή είσαι αστροναύτης και μόλις επέστρεψες στην Γη, να σε ενημερώσουμε ότι η Kourtney Kardashian και ο Travis Parker αρραβωνιάστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα. Ο drummer των Blink 182 έκανε πρόταση γάμου στο μέλος της οικογένειας Kardashian της καρδιάς του την Κυριακή, σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό που είχε στήσει στην παραλία, στολίζοντας το σημείο του συμβάντος με πολλά (πάρα πολλά) τριαντάφυλλα που σχημάτιζαν μία καρδιά και γονατίζοντας μπροστά της. Προφανώς η Kourtney είπε το μεγάλο ναι και στην συνέχεια τα υπόλοιπα μέλη των δύο οικογενειών, καθώς και το ζευγάρι, επιβεβαίωσαν τα χαρμόσυνα νέα μέσω των social media.

Ωραία όλα αυτά, αλλά το δαχτυλίδι άξιζε; Ας του ρίξουμε μία πιο κοντινή ματιά.

Η σχεδιάστρια του πολύτιμου κοσμήματος Lorraine Schwartz, δήλωσε στο περιοδικό People πως ο Travis έπαιξε μεγάλο ρόλο στην δημιουργία του και ήταν ‘μεγάλο μέρος’ της διαδικασίας. “Ήταν πολύ ‘από πάνω’ καθόλη την διάρκεια και όσο το δούλευα. Είναι πανέμορφο και χαίρομαι που είναι τόσο ευτυχισμένοι”. Η Schwartz έχει αναλάβει τον σχεδιασμό πάρα πολλών δαχτυλιδιών για celebrities, όπως της Kim Kardashian και της Beyonce.

Σύμφωνα με την Olivia Lando, ιδιοκτήτρια του The Clear Cut, από όπου και αγόρασε ο μουσικός το δαχτυλίδι, πρόκειται για ένα σπάνιο οβάλ διαμάντι το οποίο μένει πιστό στην λογική των Kardashians ότι ‘όσο πιο φανταχτερό, τόσο το καλύτερο’. Έτσι ξεπερνάει τα 15 καράτια και κόστισε κάτι παραπάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια για τον μουσικό.
Να σημειώσουμε επίσης ότι το οβάλ σχήμα του διαμαντιού και το γεγονός ότι στηρίζεται σε ένα λευκό γαλλικό pave σύνολο είναι και τα δύο τεράστια trends των early 00s, τα οποία όπως φαίνεται έχουν επιστρέψει στην μόδα.

 

 

 

 

Ένα παρόμοιο σχέδιο άλλωστε έχουμε δει να φοράει και Hailey Bieber, όταν αρραβωνιάστηκε με τον Justin.

Να ζήσουν και να ευτυχίσουν λοιπόν τα παιδιά και κάποιος να τσεκάρει αν ο Scott Disick είναι εντάξει.