Ο Chris Brown είναι ξεκάθαρα ένα από τα πιο προβληματικά πρόσωπα της διεθνής μουσικής σκηνής, ιδιαίτερα της R&B. Είναι ευρέως γνωστό ότι το 2009 τον συνέλαβαν, αφότου κακοποίησε σωματικά τη Rihanna, με την οποία τότε βρισκόταν σε σχέση, με τον ίδιο να δηλώνει ένοχος και να καταδικάζεται. Επιπλέον, τον Δεκέμβριο του 2020 μία γυναίκα τον μήνυσε με την κατηγορία πως τη νάρκωσε και τη βίασε, ενώ τον Ιούνιο του 2021 οι αρχές ερεύνησαν μία καταγγελία ότι χτύπησε γυναίκα. 

Παρόλα αυτά, έχουμε δει ότι η βιομηχανία τον έχει ξεκάθαρα συγχωρέσει, με τον τραγουδιστή να συνεχίζει κανονικά την καριέρα του και με διάσημα πρόσωπα να τον εξυμνούν σαν ποτέ τίποτα να μη συνέβη. Ωστόσο, το κοινό δεν έχει ξεχάσει ακόμα και γι’ αυτό αντιδρά, όταν βλέπει καλλιτέχνες να συνεργάζονται μαζί του. Πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι η Normani. 

Το πρώην μέλος των Fifth Harmony πρωταγωνίστησε στο νέο video clip του Brown για το single WE (Warm Embrace), όπου τούς βλέπουμε σε αρκετά τρυφερές και ερωτικές σκηνές. Παρά το γεγονός ότι η τραγουδίστρια είχε ανοιχτά δηλώσει στο παρελθόν ότι λατρεύει τον Brown και “θα τον αλλάξει”, οι fans σοκαρίστηκαν με την απόφασή της, ειδικά την στιγμή που η σόλο καριέρα της είναι έτσι κι αλλιώς σε κακή φάση. Μάλιστα, άλλοι σημίωσαν και ότι είναι παράλογο ότι η εταιρεία δημόσιων σχέσεων της δεν τής είχε επιτρέψει να συνεργαστεί με την Dua Lipa, αλλά δέχτηκε να μπει στο video clip ενός αποδεδειγμένα κακοποιητικού ανθρώπου. 

Πρέπει, βέβαια, να σημειώσουμε ότι κάποιοι εν μέρει στήριξαν τη Normani. Συγκεκριμένα, σημείωσαν ότι κάποιοι την έχουν βρει ως τον εύκολο στόχο και ότι δεν θα δούμε αντίστοιχες αντιδράσεις εναντίον των άλλων καλλιτεχνών, που γνωρίζουμε ότι συμμετέχουν στο νέο album του Brown, όπως οι Jack Harlow, H.E.R., WizKid και Lil Wayne.