Ένα από τα γεγονότα του 2021 που σίγουρα δεν πέρασαν απαρατήρητα ήταν ο, όπως φαίνεται, οριστικός χωρισμός της Gigi Hadid και του Zayn Malik. Μια είδηση που μας εξέπληξε σε έναν βαθμό έπειτα από το μεγάλο τους βήμα να κάνουν μαζί παιδί. Ωστόσο δεν πέσαμε ακριβώς και από τα σύννεφα, αφού η σχέση των δυο ήταν εξ’ αρχής αρκετά ασταθής. Ένας ακόμα λόγος που συνέβαλε στην υπερπροβολή του νέου, ήταν μια σοκαριστική πληροφορία που διέρευσε την ίδια περίοδο. Συγκεκριμένα τον περασμένο Οκτώβρη έγινε ένας πανικός στα media όταν μάθαμε πως ο Malik φέρεται να βιαιοπράγησε εναντίον της Yolanda Hadid, μητέρας της Gigi.

Έπειτα από όλη αυτή την κατάσταση, που ήταν μάλλον αρκετά δυσάρεστη για όλους τους εμπλεκόμενους (και καθώς δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχει συμβεί, δεν μπορούμε να ορίσουμε τον “φταίχτη”), ο Zayn Malik έκανε μια σχετική αποχή από τα social media. Πιο συγκεκριμένα, σε ό,τι αφορά το Instagram δεν είχε κάνει οποιοδήποτε ποστ για πάνω από ένα μήνα, μέχρι προχθές που εμφανίστηκε με μια νέα φωτό.

Στην φωτογραφία τον βλέπουμε να ποζάρει με ένα ζευγάρι γυαλιά Drophead, από την τελευταία του συνεργασία με την εταιρεία Arnette. Και καθώς και στις τρεις φωτογραφίες που έχει ποστάρει τους τελευταίους δυο μήνες ο τραγουδιστής, τον βλέπουμε να φοράει ένα αντίστοιχο ζευγάρι γυαλιά από την εν λόγω συλλογή, εικάζουμε πως ο μόνος λόγος που ανανεώνει το feed του είναι για τις διαφημιστικές ανάγκες του συγκεκριμένου collab.

Για την ιστορία, να σημειώσουμε πως ο Malik, σύμφωνα με πηγές του περιοδικού People, δεν αντέκρουσε τις καταγγελίες για παρενόχληση που έκαναν τόσο η Yolanda Hadid όσο και η Gigi σε βάρος του, αποτρέποντας περεταίρω διαμάχες, στην προσπάθειά του όπως λέει “να προστατεύσει το προσωπικό χώρο της κόρης τους.