Οι fans της Britney Spears τείνουν να είναι αρκετά προστατευτικοί με το είδωλό τους. Δικαιώς, μιας και δεν έχει περάσει λίγα. Και λίγοι δεν είναι ούτε εκείνοι, που την έχουν εκμεταλλευτεί ανά τα χρόνια. Ο πατέρας της, Jamie Spears, είναι το χαρακτηριστικό παράδειγμα, έχοντας βάλει την κόρη του σε ένα μαρτυρικό καθεστώς κηδεμονίας για 13 χρόνια, μέχρι την απομάκρυνσή του από το δικαστήριο τον περασμένο Νοέμβριο. Παράλληλα, και ο πρώην σύντροφός της Justin Timberlake την εκμεταλλεύτηκε, χτίζοντας τα πρώτα χρόνια της σόλο καριέρας του πάνω σε μία θυματοποίηση του και στην παρουσίαση της Spears ως την κακιά της ιστορίας. Πώς, λοιπόν, οι fans να μη δουν με καχυποψία τον τωρινό της σύντροφο, Sam Asghari;

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2016, πολύ πριν καν η Spears να μπορέσει να ονειρευτεί την ελευθερία της. Μετά από πέντε χρόνια σχέσης, αποφάσισαν να αρραβωνιαστούν, λίγο αφότου ο πατέρας της δήλωσε ότι θα αποσυρθεί από κηδεμόνας της. Οι αντιδράσεις ήταν διπλές. Από τη μία, όλοι χάρηκαν, που η Spears φαίνεται να ξαναχτίζει τη ζωή και την ευτυχία της, καθώς μαθαίναμε πληροφορίες για την τελετή. Από την άλλη, πολλοί άρχισαν να αγωνιούν μήπως ο Asghari δεν είναι παρά ακόμα ένας άνθρωπος, που μπήκε στη ζωή της, για να πάρει από αυτήν χρήματα και δόξα. Μιλάμε, εξάλλου, για μία τραγουδίστρια, που αυτή την στιγμή έχει net worth 70 εκατομμύρια δολάρια, τα οποία πλέον είναι ξανά υπό τη διαχείρισή της. Μάλιστα, οι fans, που παρότρυναν την Spears να υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο με τον αρραβωνιαστικό της ήταν τόσοι, ώστε ο ίδιος να απαντήσει χιουμοριστικά λίγο αργότερα: 

“Ευχαριστώ όλους όσους ανησυχούν για το προγαμιαίο συμβόλαιο! Φυσικά, θα κάνουμε ένα τεθωρακισμένο προγαμιαίο συμβόλαιο, για να προστατεύσω το jeep και τη συλλογή παπουτσιών μου, σε περίπτωση που με παρατήσει μια μέρα”. 

Οι μήνες πέρασαν, ο γάμος έγινε και δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Σύμφωνα με πηγές του People και του TMZ, το ζευγάρι πράγματι υπέγραψε προγαμιαίο συμβόλαιο. Μάλιστα, αυτό ξεκίνησε να συντάσσεται μία μέρα μετά τον αρραβώνα τους και είναι υπέρ της Spears. Συγκεκριμένα, αν και δεν γνωρίζουμε όλες τις λεπτομέρειές του, ξέρουμε σίγουρα ότι, αν το ζευγάρι χωρίσει, ο Asghari δεν δικαιούται κανένα ποσοστό από τα χρήματα, που η τραγουδίστρια είχε βγάλει πριν τον γάμο τους.