Αγαπητέ αναγνώστη, σήμερα λύγισα. Ενώ υποστηρίζω με όλο μου το είναι (όπως όλοι στο One of Us) πως η ιδιωτική ζωή των celebrities δεν μας αφορά και το επάγγελμα paparazzo δεν θα έπρεπε να υπάρχει, η ρομαντική μου ψυχή δεν μπορεί να αντισταθεί όταν ένα ζευγάρι στην οθόνη γίνεται ζευγάρι και στην πραγματικότητα. Και έτσι, από εχθές το βράδυ που ανακάλυψα ότι ο Tom Holland (γνωστός ως Peter Parker ή/και Spiderman της Marvel) και η Zendaya (δεν χρειάζονται συστάσεις), αποφάσισαν να μεταφέρουν την ρομαντική τους ιστορία από την μεγάλη οθόνη στην αληθινή ζωή, χαμογελάω οσάν την χαζή και αναζητώ όλα τα βιντεάκια με παλιές συνεντεύξεις τους που υπάρχουν στο YouTube.

Oι δυο τους λοιπόν εντοπίστηκαν στο Los Angeles την Παρασκευή, καθώς έφευγαν από το σπίτι της μητέρας της Zendaya αφού της έκαναν επίσκεψη, ενώ στην συνέχεια μπήκαν στο αυτοκίνητο του Tom, όπου και ο φακός των paparazzi τους έπιασε να ανταλλάσσουν ένα φιλί. Σε αυτό το σημείο το γνωρίζω ότι σε έχει φάει η περιέργεια να δεις τις φωτογραφίες για τις οποίες μιλάμε (ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ), όμως επειδή όντως πρόκειται για παραβίαση της ιδιωτικότητας και των δύο, δεν θα τις συμπεριλάβουμε σε αυτό το κείμενο. Είναι κυριολεκτικά πανεύκολο να τις βρεις μόνος σου παρόλα αυτά.

Ο Tom και η Zendaya γνωρίστηκαν στο σετ του Spiderman: Ηomecoming και οι φήμες ότι είναι ζευγάρι ξεκίνησαν από πολύ νωρίς, λόγω της υπέροχης χημείας τους.

 

Τόσο ο ένας όσο και ο άλλος επέμειναν από την αρχή ότι είναι μόνο φίλοι και ποιοι είμαστε εμείς να το αμφισβητήσουμε; Ενώ πίσω από τις κάμερες η σχέση τους παρέμεινε πλατωνική για καιρό, οι χαρακτήρες τους στις ταινίες του Spiderman σύμπαντος ανέπτυσσαν αισθήματα ο ένας για τον άλλον και έτσι στο Far From Home είδαμε να εκτυλίσσεται η πιο αξιαγάπητη και χαριτωμένη ιστορία αγάπης μεταξύ του Peter και της MJ.

Οι φαν της Marvel τους αγάπησαν ακόμα και περισσότερο και έτσι από εχθές το twitter έχει πάρει φωτιά. Τα ονόματα του Tom και της Zendaya ήταν trending topic παγκοσμίως για πολλές ώρες, ενώ οι φωτογραφίες που αναφέραμε παραπάνω έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου χιλιάδες φορές.
Εμείς θα κάτσουμε απλά στην ακρούλα μας, θα εκτιμήσουμε το πόσο γλυκό είναι ότι οι δυο τους μάλλον κάποια στιγμή αποφάσισαν να πάνε την φιλία τους στο επόμενο επίπεδο και θα ευχηθούμε οι paparazzi και οι λοιποί αδιάκριτοι να τους αφήσουν να το χαρούνε.

Προφανώς, περιμένουμε την επόμενη ταινία Spiderman με ακόμα μεγαλύτερη ανυπομονησία.