Αν ασχολείσαι με τους Ολυμπιακούς Αγώνες -ή έστω με τους τελικούς τους-, τότε μάλλον ξέρεις ότι ο Βρετανός Tom Daley κατάφερε να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στις Συγχρονισμένες Καταδύσεις ανδρών στα 10 μέτρα. Άσχετα με το αν ασχολείσαι με τους Αγώνες, όμως, ή όχι, μάλλον έχεις δει το όνομά του. Φιγούραρε, εξάλλου, δίπλα στις viral φωτογραφίες του.

Για να σε βοηθήσουμε να καταλάβεις για ποιον μιλάμε. Ο Daley είναι ο αθλητής που ο φακός έπιασε να πλέκει, ενώ παρακολουθούσε τους συναθλητές του από τις κερκίδες. Έγινε γρήγορα viral, μιας και ξεκάθαρα αυτή δεν είναι μία συνηθισμένη εικόνα στη διοργάνωση. Ωστόσο, ήδη γνωρίζαμε το χόμπι του, μιας και ο ίδιος είχε αποκαλύψει μόλις πριν μερικές μέρες ότι το πλέξιμο είναι το μυστικό του όπλο στους Αγώνες, μιας και τον βοηθάει να ηρεμεί και να μένει συγκεντρωμένος. Το αποκάλυψε, συγκεκριμένα, με ένα βίντεο, λίγο αφότου κέρδισε το χρυσό, δείχνοντας και την θήκη που έπλεξε, για να φυλάει το μετάλλιο του.

Όχι, δεν θα βρεις το βίντεο στον προσωπικό λογαριασμό του δύτη. Θα το βρεις στο @madewithlovebytomdaley, έναν λογαριασμό που έχει αφιερώσει αποκλειστικά στην αγάπη του για το πλέξιμο και στις δημιουργίες που προκύπτουν από αυτήν. Και θα μάς επιτρέψετε να πούμε ότι ο Daley έχει ξεκάθαρα μεγάλο ταλέντο και σε αυτόν τον τομέα, εκτός των καταδύσεων. Τι βλέπουμε στις φωτογραφίες του; Πουλόβερ για τον σκύλο του, αντίστοιχο με αυτό που φαίνεται να έπλεκε στις viral εικόνες. Ζακέτες για τον άντρα του. Κρεβατάκια για γάτες. Ρούχα, παιχνίδια και κουβέρτες για τα παιδιά του και για παιδιά, που βοηθάει. Φορέματα και άλλα κομμάτια για φίλες και φίλους του. Ακόμα και χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!