Στα σημερινά celebrity νέα, μας ενημερώνουν από το κοντρόλ πως ο Weeknd δεν είναι τελικά ζευγάρι με την Angelina Jolie. Που το ξέρουμε;

Εδώ και κάποιο καιρό, ο δημοφιλής μουσικός, σύμφωνα με πληροφορίες του Daily Mail, φαίνεται να συνδέεται με ένα νέο όνομα. Ο λόγος για την deejay και επιχειρηματία Simi Khadra, μέλος του δημοφιλούς μουσικού duo, Simi and Haze. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, οι δυο τους εθεάθησαν στις αρχές του Φλεβάρη σε γνωστό εστιατόριο στο Los Angeles να τρώνε μαζί.

Αυτό βέβαια δεν αποτελεί απόδειξη σχέσης, σε αντίθεση με το φιλί που αντάλλαξαν στο πάρτυ γενεθλίων του Weeknd, την περασμένη Κυριακή. Την πληροφορία έδωσε το TMZ, έχοντας στα χέρια του σχετικό βίντεο από fans που παρευρέθηκαν στο εν λόγω πάρτυ, που πραγματοποιήθηκε στο club Delilah.

Πολλοί ωστόσο ήταν αυτοί που αρνούνταν να δεχτούν τις φήμες, μέχρι την διαρροή του συγκεκριμένου βίντεο. Ο λόγος; Η Simi Khadra φαίνεται πως ήταν στενή φίλη της Bella Hadid, η οποία όπως είναι γνωστό διατηρούσε σχέση παλαιότερα με τον Weeknd. Σε κάθε περίπτωση, καθώς έχουν περάσει πλέον κάποια χρόνια από τότε, ίσως η εν λόγω κίνηση να μην είναι τόσο ‘φάουλ’.

Το αν οι δυο τους είναι επισήμως ζευγάρι, δεν μπορούμε να το ξέρουμε μέχρι την δική τους ανακοίνωση. Ωστόσο η συγκεκριμένη είδηση δεν μας ενοχλεί ακριβώς, o καιρός θα δείξει!