Ο μικρός Σπύρος Ντούγιας, ο αγαπημένος “Σέργιος” από το σίριαλ του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες” έγινε οκτώ ετών. Το χαρισματικό παιδί που έχει κλέψει τις καρδιές των τηλεθεατών, όχι μόνο για την ερμηνεία του στον ρόλο του “Σέργιου”, αλλά και για τον κεφάτο και καλοσυνάτο χαρακτήρα του, είχε τα γενέθλιά του.
Ως βασικός συμμετέχων στο The 2night Show λοιπόν, δεν θα μπορούσε παρά να λάβει την ανάλογη προσοχή από την εκπομπή γενικά και τον παρουσιαστή της Γρηγόρη Αρναούτογλου, ιδιαίτερα.
Τον περίμενε λοιπόν μια έκπληξη στο πλατό της εκπομπής The 2night Show. Όλοι οι συμμετέχοντες του ευχήθηκαν με μια υπέροχη τούρτα και την συνοδεία της μουσική της resident μπάντας. Το αγόρι φυσικά ενθουσιάστηκε και εξέφρασε τα πολλά ευχαριστώ του λέγοντας: “Ευχαριστώ τον Γρηγόρη και όλους, όλους, όλους, όλους… ακόμα και τους τηλεθεατές.”

Οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί όμως για τον Σπύρο. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου του πρόσφερε ένα παιχνίδι με ιδιαίτερο νόημα, καθώς όπως είπε ο Σέργιος, ανήκει σε σειρά της οπαίας κάνει συλλογή. Ο κεντρικός παρουσιαστής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον επαγγελματισμό και την συνέπεια του μικρού του συναδέλφου, ενώ ευχήθηκαν να κάνουν ακόμα μαζί εκπομπές όταν ο Σπύρος θα γίνει 98 ετών! Ο Γρηγόρης μάλιστα κράτησε το γλειφιτζούρι που βρισκόταν πάνω στη συσκευασία του δώρου. Κανείς δεν έμεινε παραπονεμένος λοιπόν σε αυτήν την όμορφη στιγμή του Σπύρου και της εκπομπής.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!