Ο Ryan Gosling και η Eva Mendes είναι ζευγάρι εδώ και περίπου μία δεκαετία. Ωστόσο, έχουν αποφασίσει μέχρι σήμερα να μην προβάλουν την σχέση τους και γενικά την προσωπική τους ζωή. Αυτός είναι και ο λόγος, που τούς έχουμε δει μαζί σε ελάχιστες κοινές εμφανίσεις, αλλά και που σχεδόν ποτέ ο ένας δεν αναφέρει τον άλλον στις δηλώσεις τους. Μάλιστα, την ίδια γραμμή φαίνεται να ακολουθούν και για τις 5 και 7 ετών κόρες τους, για τις οποίες προσπαθούν να μη δίνουν πολλές πληροφορίες. 

Ωστόσο, ο Gosling πάτησε τον κανόνα τους στην τελευταία του συνέντευξη. Ο ηθοποιός μίλησε στο GQ. Κάποια στιγμή η συζήτηση πήγε στην καραντίνα και στο πώς τον επηρέασε. Ο ίδιος εξήγησε ότι άλλαξε ο τρόπος, που αντιλαμβάνεται τον χρόνο, πράγμα το οποίο ενισχύεται και από τις κόρες του, που μεγαλώνουν πολύ γρήγορα. Παράλληλα, αναφέρθηκε και ακριβώς στο πώς η καραντίνα επηρέασε το μεγάλωμά τους. 

“Ο χρόνος γενικά είναι κάτι, που σκέφτομαι πολύ τώρα. Τα παιδιά μου μεγαλώνουν τόσο γρήγορα, που χρειάζεται να κοιτάω το ρολόι με έναν τρόπο, που ποτέ δεν συνήθιζα. Η συνεργασία μου με την TAG (εταιρεία πολυτελών ρολογιών) το σηματοδοτεί αυτό για εμένα. 

Ξέρεις, δεν είμαι σίγουρος (αν η πανδημία έπαιξε τον ρόλο της σε αυτό). Αισθάνομαι ότι χρειάζομαι περισσότερο χρόνο να την επεξεργαστώ. Έχουμε, όμως, δύο παιδιά, οπότε ξοδεύουμε πολύ από τον χρόνο μας, για να τα κρατήσουμε ψυχαγωγημένα. Τα παιδιά μας ήταν σε μία δύσκολη ηλικία να μην μπορούν να δουν άλλα παιδιά και να αλληλεπιδράσουν με ανθρώπους, παρά το γεγονός ότι η Eva και εγώ κάναμε το καλύτερο μας. Καταλήξαμε να ασκούμε περισσότερο την υποκριτική στην καραντίνα παρά στις ταινίες μας. Ωστόσο, το κοινό ήταν δυσκολότερο”. 

Επιπλέον, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο γεγονός ότι έπρεπε αυτός να πάρει τον ρόλο του δασκάλου και του σχολείου στη διάρκεια της καραντίνας. Μάλιστα, σημείωσε ότι τον βοήθησε η δική του εμπειρία, αφού για έναν χρόνο μικρός βρισκόταν σε κατ’ οίκον εκπαίδευση, με τη μαμά του να γίνεται η δασκάλα του. “Πραγματικά άλλαξε τα πράγματα για εμένα. Είχα, βέβαια, μία καταπληκτική δασκάλα. Η μαμά μου ήταν τόσο καλή σε αυτό, που έγινε δασκάλα. Οπότε όταν οι κόρες μου χρειάστηκαν κατ’ οίκον εκπαίδευση, ήταν το τέλειο άτομο να ζητήσω βοήθεια, όποτε την χρειαζόμασταν”. 

Ο Gosling δεν έμεινε, όμως, μόνο στο θέμα της καραντίνας. Ο ηθοποιός μάς έδωσε μία αρκετά χαριτωμένη πληροφορία για την αντίληψη, που έχουν οι κόρες του για τη δουλειά του. Όπως εξήγησε, δεν έχουν δει καμία του ταινία ακόμα, ούτε βιάζεται να τους τις δείξει. Ωστόσο, έχει τύχει να τις πάρει μαζί του σε γυρίσματα. Εκείνες, όμως, δεν αντιλαμβάνονται το επάγγελμά του ως αυτό του ηθοποιού, αλλά ως αυτό, που τον είδαν να υποδύεται στο γύρισμα της εκάστοτε ταινίας. Για παράδειγμα, όταν τον είδαν σε σκηνή μάχης με τον Harrison Ford για το Blade Runner 2049, θεώρησαν ότι πραγματικά υπάρχει καβγάς και η μεγάλη του κόρη, για να τον ενθαρρύνει, τού φώναξε πως κερδίζει. 

Κάτι ακόμα πιο χαριτωμένο; Όσο ο Gosling γύριζε το First Man, όπου υποδυόταν τον αστροναύτη Neil Armstrong, οι κόρες του έδειχναν στον κόσμο το φεγγάρι και έλεγαν ότι ο μπαμπάς τους δουλεύει εκεί. Όσο για το τι πιστεύουν τώρα; “Νομίζω ότι επιτέλους το έχουν συνειδητοποιήσει. Το όνομά μου στην πραγματικότητα είναι The Gray Man (ο ρόλος του στη νέα του ταινία, που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022) και είμαι δολοφόνος της CIA”.