Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle δεν διστάζουν να εκφράζουν την μεταξύ τους αγάπη σε κάθε ευκαιρία, που τούς δίνεται. Από την κοινή τους απόφαση να εγκαταλείψουν την βρετανική μοναρχία μέχρι τα φιλιά που έχουν ανταλλάξει επί σκηνής. Τώρα, εκείνος μάς δίνει ακόμα ένα παραθυράκι στην σχέση τους, αποκαλύπτοντας την στιγμή, που συνειδητοποίησε ότι εκείνη ήταν η αδερφή ψυχή του. 

Η 18η Ιουλίου έχει οριστεί ως Διεθνής Ημέρα του Nelson Mandela. Με αφορμή αυτή, λοιπόν, ο Harry βρέθηκε στα Ηνωμένα Έθνη, για να μιλήσει τόσο για τον σπουδαίο ακτιβιστή και πολιτικό όσο και για την ίδια την αφρικανική ήπειρο. Όπως εξήγησε, για εκείνον πάντα η Αφρική ήταν ένα μέρος, που τον ηρεμούσε βαθιά και το οποίο του επέτρεψε να βρει σύνδεση με τις δύο πιο σημαντικές γυναίκες της ζωής του, τη μητέρα του και τη σύζυγό του. “Απ’ όταν επισκέφτηκα την Αφρική για πρώτη φορά στην ηλικία των 13 ετών, πάντα έβρισκα ελπίδα στην ήπειρο. Στην πραγματικότητα, στο μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου υπήρξε η σανίδα σωτηρίας μου. Είναι ένα μέρος που βρήκα ηρεμία και γιατρειά ξανά και ξανά. Είναι το μέρος, που ένιωθα πιο κοντά στη μητέρα μου και όπου αισθάνθηκα παρηγοριά αφότου εκείνη πέθανε, και το μέρος όπου κατάλαβα ότι βρήκα την αδερφή ψυχή μου στη σύζυγό μου”.

Δεν είναι η πρώτη φορά, που ο Harry αναφέρεται στην Αφρική σε συσχετισμό με τη Markle. Λίγο μετά τον αρραβώνα τους, τον είχαμε ακούσει να μιλάει στην κοινή τους συνέντευξη στο BBC για το ταξίδι, που οι δυο τους είχαν κάνει στην Μποτσουάνα στην αρχή της σχέσης τους. “Κατάφερα να την πείσω να έρθει και να με συνοδεύσει στη Μποτσουάνα. Κατασκηνώσαμε μαζί κάτω από τ’ αστέρια. Ήρθε και μού έκανε παρέα για πέντε μέρες εκεί έξω, πράγμα που ήταν απόλυτα φανταστικό. Οπότε τότε ήμασταν πραγματικά οι δυο μας, πράγμα που ήταν καίριο για εμένα, ώστε να σιγουρευτώ ότι είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον”. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!