Συχνά ακούμε φήμες για διάσημους, που έχουν κάνει πλαστικές επεμβάσεις και έχουν αλλάξει σημαντικά κομμάτια της εμφάνισής τους. Σχεδόν πάντα, όμως, δεν φτάνουμε σε κάτι παραπάνω από φήμες. Τι εννοούμε; Με ελάχιστες εξαιρέσεις, που υπάρχουν φωτογραφίες πριν και μετά την επέμβαση, σχεδόν ποτέ κανείς διάσημος δεν έχει πιαστεί επ’ αυτοφώρω να βγαίνει από το γραφείο κάποιου πλαστικού χειρουργού ή να κυκλοφορεί με τις γάζες. Πώς είναι δυνατόν, όμως, αυτό όταν μιλάμε για ανθρώπους, που οι παπαράτσι τούς κυνηγούν κυριολεκτικά 24 ώρες το 24ωρο; Την απάντηση δίνει ο Δρ. Ashkan Ghavami. 

Πρόκειται για έναν από τους πιο διάσημους πλαστικούς χειρουργούς του Hollywood, με κάποιες από τις αδερφές Kardashians και την Iggy Azalea να είναι στα γνωστά ονόματα των πελατών του. Με άλλα λόγια, αυτές είναι οι μόνες, που ανοιχτά λένε ότι έχουν επισκεφτεί το γραφείο και το χειρουργικό τραπέζι του. Πώς όλοι οι υπόλοιποι καταφέρνουν να κρατήσουν κρυφές τις επισκέψεις τους; Όπως εξήγησε στο Page Six, ο ίδιος και όλο το προσωπικό του υπογράφουν ένα συμφωνητικό εμπιστευτικότητας, βάσει του οποίου απαγορεύεται να μιλήσουν για οτιδήποτε δουν ή ακούσουν στο ιατρείο του. 

Επιπλέον, πολλοί διάσημοι επιλέγουν να επισκεφτούν το κτήριο του μόνο για το χειρουργείο και κάνουν όλες τις άλλες συναντήσεις στον δικό τους χώρο. Ωστόσο, το ίδιο το κτήριο προσφέρει μεγάλη ιδιωτικότητα, αφού είναι εξαιρετικά ψηλό και έχει αρκετές κρυφές εισόδους. Στήνουν έτσι την κατάσταση, ώστε κανείς να μην υποπτευθεί κάτι, αλλά ακόμα κι αν κάποιος δει τους διάσημους να μπαίνουν στο κτήριο, δεν είναι δυνατόν να ξέρει πού πηγαίνουν, αφού περιλαμβάνει 300 γραφεία, ανάμεσά τους δικηγόρων και άλλων γιατρών. 

Ο Δρ. Ghavami, βέβαια, δεν περιορίζει το πελατολόγιο του στους διάσημους του Hollywood. Αρκετοί αξιωματούχοι από διάφορες χώρες τον επισκέπτονται, με την ασφάλεια τότε να ανεβαίνει ακόμα περισσότερο χάρη στους σωματοφύλακες, που οι ίδιοι φέρνουν μαζί τους και οι οποίοι φροντίζουν να ελέγχουν τις εισόδους, ώστε να μην περάσει κανένας, που δεν πρέπει ή που έχει πάνω του κάμερα. 

Πώς, όμως, βρίσκει πελατεία, όταν ουσιαστικά η δουλειά του δεν γίνεται γνωστή; Οι απαντήσεις είναι δύο. Από τη μία, κάποιοι διάσημοι λένε ανοιχτά ότι τον έχουν επισκεφτεί, με την Azalea να έχει αποκαλύψει η ίδια σε συνέντευξή της ότι πήγε σε εκείνον, για να αλλάζει το στήθος και τη μύτη της. Από την άλλη, οι διάσημοι που δεν μιλούν δημόσια για τις πλαστικές τους, συχνά μιλούν γι’ αυτές στον στενό κύκλο τους, τους μόνιμους συνεργάτες τους, τους φίλους τους και τους συγγενείς τους. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!