Αν κάποιος έπαιζε 2021 bingo, το ζευγάρι Pete Davidson/Kim Kardashian σίγουρα δεν θα το είχε προβλέψει. Κι όμως ο κωμικός φαίνεται να βρίσκεται στα πρώτα στάδια της σχέσης του με την reality star, αφού είδαμε τους δυο τους να φιλιούνται στο SNL και στην συνέχεια να κρατιούνται χέρι-χέρι σε ένα θεματικό πάρκο το Halloween. Ενώ ο περισσότερος κόσμος ακόμα δεν καταλαβαίνει τι είναι αυτό το μαγικό χαρακτηριστικό που ελκύει τον Pete Davidson σε όλες αυτές τις πετυχημένες και όμορφες γυναίκες (μήπως είναι ο μοναδικός άνδρας στον κόσμο που έχει όντως “χρυσό πέος“;) ο ίδιος φαίνεται να απολαμβάνει την κατάσταση τόσο ώστε να την διακωμωδεί.

Εμφανίστηκε λοιπόν στην εκπομπή  Late Night with Seth Meyers και ρωτήθηκε διακριτικά από τον παρουσιαστή για τις νέες εξελίξεις στην ερωτική του ζωή. “Θέλω να διευκρινίσω κάτι. Θέλω να επιβεβαιώσεις αν είναι αλήθεια ή φήμες,” είπε ο Seth Meyers στον Pete, προφανώς εννοώντας το καινούργιο ειδύλλιο. Ο Pete με την σειρά του απάντησε “Ήθελα και εγώ να μιλήσω για αυτό. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αρχίζουν να ψιθυρίζουν ή να με κοιτάνε περίεργα όταν περνάω από δίπλα τους. Αλλά είναι αλήθεια. Έχω όντως μία εκπομπή στο Tubi που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει.”
Mιλάει βέβαια για την καινούργια σειρά κινουμένων σχεδίων του ιδίου με τίτλο The Freek Brothers, που θα κυκλοφορήσει στην screening πλατφόρμα Tubi σύντομα. Ήταν λοιπόν αναμενόμενο (και αρκετά αστείο) να εκμεταλλευτεί τον ντόρο γύρω από το όνομά του για να την προωθήσει στο Late Night.
“Πολλοί είναι σοκαρισμένοι που εγώ πέτυχα ένα show στο Tubi. Είναι κάτι αληθινό. To tubi,” συνέχισε ενώ ο Seth ακολούθησε το αστείο του για να τον συγχαρεί και να του πει πόσο ενθουσιασμένος είναι για εκείνον. Μπορείς να δείς ολόκληρο το κλιπ εδώ: