Εσύ τι υπερβολικό έχεις κάνει για τον έρωτα; Έχεις ταξιδέψει στην άλλη άκρη του κόσμου; Έχεις παρατήσει κάθε τι άλλο στη ζωή; Ξόδεψες όλα σου τα λεφτά; Έκανες τατουάζ το όνομά του; Ό,τι κι αν είναι, οι πιθανότητες λένε ότι δεν ξεπερνάς τον Pete Davidson και τον τρόπο, που αποφάσισε να εκδηλώσει την αιώνια αγάπη του στην Kim Kardashian. 

Ξέρουμε την αγάπη του Pete Davidson για τα τατουάζ. Υπάρχουν κυριολεκτικά σε όλο του το σώμα και γνωρίζουμε ότι αρκετά από αυτά έχουν γίνει για πρώην συντρόφους του. Οπότε δεν μάς έκανε τόση μεγάλη εντύπωση, όταν διέρρευσαν φωτογραφίες του, που φαίνεται να έχει κάνει τατουάζ το όνομα “Kim”. Δεν μάς έκανε καν μεγάλη εντύπωση, όταν η Kardashian είπε στην Ellen DeGeneres ότι ο κωμικός έχει κάνει αρκετά τατουάζ για χάρη της. Ωστόσο, δεν μπορούσε να μην γουρλώσουμε τα μάτια μας στην αποκάλυψη ότι το “Kim” δεν είναι κανονικό τατουάζ.

Pete Davidson Appears to Have "Kim" Tattoo on His Chest

 

Όχι, δεν εννοούμε ούτε ότι ήταν χένα ούτε ημιμόνιμο. Η Kardashian αποκάλυψε ότι ο Davidson κυριολεκτικά μάρκαρε τον εαυτό του με το όνομά της. Κι επειδή η DeGeneres ζήτησε διευκρίνηση: ναι, εννοεί το μαρκάρισμα, που συνήθως κάνουν στα οικόσιτα ζώα και που περιλαμβάνει ένα πυρωμένο σίδερο, που πιέζουν πάνω στο δέρμα, δημιουργώντας μία μόνιμη ουσιαστικά ουλή. 

Ίσως σκέφτεσαι ότι το μαρκάρισμα είναι τρομερά επώδυνο, ότι δεν μπορεί να φύγει με τίποτα και πως ούτε καν καλύπτεται. Λοιπόν, φαίνεται ότι αυτός ήταν ο σκοπός. Η Kardashian εξήγησε, “Νομίζω ότι ήταν σε φάση ‘Θέλω κάτι, που θα είναι εκεί και που δεν θα μπορώ να ξεφορτωθώ’, γιατί είναι στη διαδικασία που ξεφορτώνεται τα τατουάζ στα χέρια και τον λαιμό του. Οπότε είπε, ‘Δεν θέλω να μπορώ να το ξεφορτωθώ ή να το καλύψω και απλά θέλω να είναι εκεί σαν ουλή πάνω μου”. 

Αν έχεις απορία για τα υπόλοιπα τατουάζ, η Kardashian αποκάλυψε μόνο ένα από αυτά. Αυτό βρίσκεται στην κλείδα και γράφει “Το κορίτσι μου είναι δικηγόρος”. Γι’ αυτό θα κάνουμε και την υπόθεση ότι το έκανε κάποιο διάστημα από τον Δεκέμβριο και μετά, αφότου η Kardashian κατάφερε να περάσει τις πρώτες εξετάσεις για την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Αν μάς ρωτάτε, πολύ πιο γλυκιά και ωραία επιλογή από το μαρκάρισμα. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!