Αν είσαι φαν του Pete Davidson (σαν εμάς) ή του Machine Gun Kelly, τότε είμαστε στην ευχάριστη θέση να σου ανακοινώσουμε ότι μάλλον τα δυο καυτά αγόρια είναι πλέον ambassadors για τα εμβληματικά εσώρουχα του oίκου Calvin Klein.

H πρώτη η υποψία ότι κάτι τρέχει με τον Πέτρο και τον θρυλικό οίκο, ήρθε όταν είδαμε το πρόσωπο του στην φώτο προφίλ του insta λογαριασμού του brand. Σε δεύτερο χρόνο είδαμε μια σέλφι του Pete επίσης στο λογαριασμό του Calvin Klein, όπου ο φίλος μας (που δεν έχει πλέον Instagram) έχει βάλει λεζάντα “Έφτιαξα Instagram”.

 

Όλα αυτά οδήγησαν σε κάτι που θα χαρακτηρίζαμε ως “τόσο κακό που είναι καλό”, σε ένα Insta Live από τον λογαριασμό του brand όπου ο Pete μαζί με τον ΜGK, κάνουν στριπτίζ με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, αποκαλύπτοντας στο τέλος τα εσώρουχά τους, τα χαρακτηριστικά λευκά Calvin βρακάκια. Προς μεγάλη μας λύπη το live δεν αποθηκεύτηκε στο λογαριασμό του brand όμως το περιοδικό People μας χάρισε κάποιες γαργαλιστικές λεπτομέριες. Πχ. ο Pete κάθεται στον ολόλευκο καναπέ με το παντελόνι του μισοκατεβασμένο ώστε να φαίνεται το εσώρουχό του, και ο MGK τον λούζει με ποπ-κορν. Σύμφωνα επίσης με το Daily Mail στην διάρκεια του live τα δυο αγόρια έκαναν ασταμάτητα αστειάκια, γεγονός που δεν μας κάνει καθόλου εντύπωση, αφού ο Pete ζήτημα να μπορεί να κρατηθεί σοβαρός για πάνω από 3λεπτο.

 

Η όλη φάση ολοκληρώθηκε με ένα τελευταίο insta post όπου βλέπουμε μια κοντινή σέλφι των δυο, και η λεζάντα λέει “Ήμασταν τέλειοι ή είμασταν τέλειοι;”

Δεν το είδαμε το live βρε Πέτρο μου για να σου απαντήσουμε, κάντε άλλο ένα και για μας να χαρείτε.

 

 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!