Λοιπόν, το Σαββατοκύριακο που μόλις πέρασε ήταν Halloween weekend και, ως είθισται, τρομακτικά πράγματα συμβαίνουν όταν είναι Halloween. Οι περισσότεροι celebrities του εξωτερικού θέλησαν να μας τρομάξουν ή να μας εντυπωσιάσουν με τις μεταμφιέσεις τους (εδώ θα βρεις τα αγαπημένα μας κοστούμια) όμως η Kim Kardashian και ο Pete Davidson αποφάσισαν να επιλέξουν μία άλλη μέθοδο: το να πιαστούνε χέρι-χέρι.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή: Οι δυο τους βρέθηκαν σε ένα theme park με όνομα Knott’s Scary Farms, το οποίο φανταζόμαστε είχε ως θέμα του το horror, και σύμφωνα με το περιοδικό People έκαναν παρέα στην αδερφή της Kim, Kourtney Kardashian και τον αρραβωνιαστικό της Travis. Μετά από λίγο, στο διαδίκτυο κυκλοφόρησαν φωτογραφίες των δυο τους να κρατάνε ο ένας το χέρι του άλλου πάνω σε ένα τρενάκι του τρόμου και από εκεί και πέρα ακολούθησε ένα χάος. 

Προτού ξεκινήσουμε τις υποθέσεις για κάποια ερωτική σχέση μεταξύ των δύο, οι ‘πηγές’ του People επιβεβαιώνουν πως είναι απλά φίλοι και ότι είναι φυσικό να φωτογραφίζονται καμιά φορά μαζί, καθώς έχουν τους ίδιους κοινωνικούς κύκλους. Παρόλα αυτά, το twitter είχε ΠΟΛΛΑ πράγματα να πει για αυτήν την νέα εξέλιξη επομένως παρακάτω έχουμε συλλέξει μερικές από τις πιο αστείες αντιδράσεις. Πριν διαβάσεις, να σου υπενθυμίσουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Pete και η Kim σπάνε το ίντερνετ, καθώς είχαν φιληθεί στον αέρα της εκπομπής Saturday Night Live πριν λίγες εβδομάδες. Επίσης, να σου υπενθυμίσουμε πως γενικότερα ο Pete έχει ήδη συνάψει σχέσεις με μερικές από τις πιο όμορφες και επιτυχημένες γυναίκες του Hollywood και ότι εμείς εδώ στο One of Us θεωρούμε τον Pete Davidson πολύ σέξι και δεν κάνουμε πίσω σε αυτή μας την τοποθέτηση.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!