Σε άλλα celebrity νέα, που μας χάνετε που μας βρίσκετε, για την Kim Kardashian και τον Pete Davidson σας μιλάμε. Η ευθύνη βέβαια δεν βαραίνει εξ’ ολοκλήρου εμάς, και αυτοί δεν κάθονται λιγάκι σε ησυχία.

 Το (όχι και τόσο πια) νέο καυτό ζευγαράκι της showbiz, επανήλθε χθες και πάλι στο προσκήνιο, για έναν ιδιαίτερα γλυκούλη λόγο αυτή τη φορά (τους το δίνουμε!). Εν όψει της χθεσινής πρεμιέρας του The Kardashians του Hulu, η Kim, μαζί με όλη τη φαμίλια, βρέθηκε καλεσμένη στην βραδινή εκπομπή του Jimmy Kimmel και όπου αποκάλυψε το δώρο που της έκανε ο Pete για του Αγίου Βαλεντίνου.

 

Πιο συγκεκριμένα, στην διάρκεια της συνέντευξης η επιχειρηματίας ανέφερε στον παρουσιαστή πως το πρώτο φιλί που έδωσαν με τον Πέτρο μας ήταν στο SNL, στο σκετσάκι που υποδύονταν την Yasmin και τον Aladdin. Στην συνέχεια αυτής της πληροφορίας ο παρουσιαστής ρώτησε, “Τι έγινε τελοσπάντων με αυτό το χαλί (το μαγικό χαλί από το σκετσάκι); Το έχεις εσύ τώρα; Μου φαίνεται πως έτσι θα ‘πρεπε”.
Απαντώντας στην (μήπως λίγο στημένη) ερώτηση του Kimmel, η Kim είπε, “Βασικά, ο Pete μου έκανε δώρο και το χαλί και τα κοστούμια αλλά και το λυχνάρι για του Αγίου Βαλεντίνου. Οπότε ναι, το χαλί είναι πλέον δικό μου”.

Έμεις από την πλευρά μας δε θα πούμε πολλά. Παρα μόνο ότι, να κάπως έτσι καταφέρνει ο Πέτρος μας να βγαίνει με τις πιο αξιοζήλευτες σταρ της showbiz. Τέτοια κάνει και πως να μην είναι μετά αξιαγάπητος.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!