Δεν υπάρχει πια αμφιβολία. Ο Pete Davidson και η Kim Kardashian είναι ζευγάρι. Εκτός από τις εκατοντάδες πια παπαρατσικές φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η πληροφορία αυτή έχει επιβεβαιωθεί με έμμεσο και άμεσο τρόπο, και από τα δυο lovebirds. Είτε λοιπόν μας αρέσει είτε όχι, είτε μας φαίνεται νορμάλ (νοτ) είτε όχι, αυτοί οι δυο είναι για την ώρα μαζί, και αν περνάνε καλά, εμείς περισσεύουμε.

Εφόσον λοιπόν πια είναι και επισήμως ζευγάρι, πολλοί περίμεναν να δουν τι δώρο θα πάρουν ο ένας στον άλλο για τον πρώτο τους Βαλεντίνο μαζί. Τελικά ο Πέτρος μας έκανε για άλλη μια φορά την διαφορά, και πήρε λουλούδια (και) στην Khloe, την μόνη single αδερφή Kardashian.

Πιο συγκεκριμένα, την περασμένη Δευτέρα, η Khloe ανέβασε ένα story στον λογαριασμό της στο Instagram όπου μας δείχνει μια τεράστια ανθοδέσμη με ροζ τριαντάφυλλα και κρίνα, γράφοντας, “Ο πιο γλυκός! Ευχαριστώ πολύ Pete!”. Θα συμφωνήσουμε με την προλαλήσσασα και θα πούμε πως για άλλη μια φορά ο Πέτρος μας αποδεικνύει την αξία του και κερδίζει αντάξια την θέση του ανάμεσα στους αγαπημένους μας celebrity.

Δες την ανθοδέσμη παρακάτω:

Pete Davidson Sends Khloe Kardashian Valentine's Day Flowers