Μία καλύτερη μέρα φαίνεται να ξημερώνει για την Britney Spears, καθώς ο πατέρας της Jamie Spears συμφώνησε να παραιτηθεί από τον ρόλο του κηδεμόνα της, σύμφωνα πάντα με το TMZ, μετά την αίτηση της τραγουδίστριας να αφαιρεθούν από εκείνον οποιαδήποτε τέτοια δικαιώματα. Το ΤΜΖ λοιπόν αναφέρει ότι ο δικηγόρος του Jamie Spears δήλωσε ότι “Δεν υπάρχουν στα αλήθεια πραγματικοί λόγοι για την απομάκρυνση του κυρίου Spears ως Κηδεμόνα και είναι πολύ αμφισβητήσιμο εάν μία τέτοια αλλαγή αυτήν την εποχή θα ήταν κάτι θετικό για την κυρία Spears.”

Πρόσθεσε, “Παρόλα αυτά, ακόμα και αν ο κύριος Spears έχει υπάρξει ο στόχος πολλών άδικων επιθέσεων, δεν πιστεύει ότι μία δημόσια διαμάχη με την κόρη του με θέμα την συνεχή του προσφορά ως κηδεμόνας της είναι κάτι που θα της κάνει καλό. Επομένως, ακόμα και αν πρέπει να συναινέσει στην άδικη αίτηση της αποστασιοποίησής του, ο κύριος Spears έχει σκοπό να δουλέψει με το δικαστήριο και τον νέο δικηγόρο της κόρης του έτσι ώστε να προετοιμαστούν για μία ομαλή αλλαγή.”

H δήλωση συνεχίζει υπερασπίζοντας τις πράξεις του Jamie, λέγοντας ότι έσωσε την Britney σε μία εποχή μεγάλης συναισθηματικής αναταραχής για την ίδια, όταν αποφάσισε να ελέγχει την ζωή της. “Όχι μόνο υπέφερε ψυχικά και συναισθηματικά, υπήρξε και θύμα ‘αρπαχτικών’ και η ίδια ήταν σε οικονομική κρίση. Ο κύριος Spears ήρθε να διασώσει την κόρη του και να την προστατέψει.” Επίσης, ο ίδιος κατηγόρησε και την πρώην σύζυγό του και μητέρα της Britney, Lynne, λέγοντας ότι δεν έχει βοηθήσει καθόλου την κόρη της εδώ και 13 χρόνια.

“Ανεξαρτήτως από τον επίσημο τίτλο του, o κύριος Spears θα είναι πάντα ο πατέρας της κυρίας Spears, πάντα θα την αγαπάει χωρίς αντάλλαγμα και πάντα θα τον ενδιαφέρει το καλό της.”

Από την μεριά του, ο δικηγόρος της Britney, Mathew Rosengart, δήλωσε στο TMZ ότι “είμαστε χαρούμενοι αλλά όχι απαραιτήτως έκπληκτοι που ο κύριος Spears και ο δικηγόρος του επιτέλους αναγνωρίζουν το ότι πρέπει να απομακρυνθεί. Παρόλα αυτά είμαστε απογοητευμένοι από την συνεχή και ντροπιαστική επίθεση εναντίον της κυρίας Spears και άλλων.”