Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, στις 22 Δεκεμβρίου αναμένεται να βγει μία νέα superhero ταινία, με τίτλο Black Adam. Ο The Rock θα βρίσκεται στον ρόλο του αντιήρωα πρωταγωνιστή που τιμωρεί όποιον θεωρεί κακό χωρίς κανέναν έλεγχο. Απέναντί του θα συναντήσει μία ομάδα υπερηρώων, την Justice Society of America. Μέλη της είναι ο Hawkman, ο Atom Smasher, ο Doctor Fate και η Cyclon. Γνωρίζουμε, μάλιστα, ότι στον ρόλο του πρώτου θα δούμε τον Aldis Hodge και στου δεύτερου τον Noah Centineo.  

Αν έχεις δει έστω και μία-δύο superhero ταινίες, τότε θα ξέρεις ότι ειδικά για τους άντρες πρωταγωνιστές τα studios έχουν πάνω κάτω την ίδια συνταγή. Τους βάζουν να κάνουν διατροφές και να χτυπιούνται στα γυμναστήρια, ώστε να φουσκώσουν όσο περισσότερο γίνεται σε όσο λιγότερο χρόνο είναι δυνατόν. Τον ίδιο κανόνα φαίνεται ότι ακολουθεί και ο Centineo.  

Εδώ και αρκετούς μήνες κυκλοφορούν βίντεο και φωτογραφίες από το πρόγραμμα γυμναστικής του ηθοποιού, τόσο από τον ίδιο όσο και από τους γυμναστές τους. Και σίγουρα μόνο ελαφρύ δεν το λες. Τον έχουμε δει να κάνει Myuay Thai, να σηκώνει βάρη, να κάνει άλματα, κοιλιακούς και καθίσματα και (προφανώς) να μάς δείχνει περήφανος το τελικό σωματικό αποτέλεσμα. Θα μπορούσαμε να στα περιγράψουμε; Ναι, αλλά προτιμάμε να στα δείξουμε.