Τον τελευταίο καιρό, η ελληνική showbiz μάς απογοητεύει όλο και περισσότερο δήλωση με τη δήλωση, που ακούμε. Μία χαρακτηριστική, που παρακολουθήσαμε μόλις αυτή την εβδομάδα; Εκείνη του Βαλάντη, που υποστήριξε ότι όποιος δεν έχει παιδιά δεν προσφέρει κάτι στον κόσμο. Ευτυχώς, στον αντίποδα υπάρχουν και άνθρωποι, που εκμεταλλεύονται τον δημόσιο λόγο τους, για να προβάλουν μη τοξικές απόψεις και να μάς χαρίσουν ελπίδα.

Ένας τέτοιος άνθρωπος ήταν για εμάς αυτή την εβδομάδα ο Κώστας Κόκλας. Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα, με τη δημοσιογράφο να τον ρωτάει, μεταξύ άλλων, αν ο γάμος και το παιδί τού έχουν δώσει ένα αίσθημα ολοκλήρωσης ή αν θα έκανε κάτι διαφορετικά. Η απάντησή του ήταν πιθανώς η καλύτερη, που θα μπορούσε να δώσει, με τον ίδιο να επισημαίνει ότι η ολοκλήρωση ενός ανθρώπου δεν εξαρτάται αποκλειστικά από αυτούς τους παράγοντες και ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω, που δεν έχουν παντρευτεί και δεν έχουν γίνει γονείς, αλλά είναι μια χαρά ολοκληρωμένες προσωπικότητες.

“Η ολοκλήρωση δεν εξαρτάται αποκλειστικά απ’ τον γάμο και απ’ το παιδί και, ξέρεις, από αυτό το προφίλ. Υπάρχουν πολύ ολοκληρωμένες προσωπικότητες, ξέρω ανθρώπους ας πούμε που είναι μια χαρά και δεν τα έχουν όλα αυτά. Είναι εν πάση περιπτώση μία προσωπική διαδρομή στον καθένα το πώς εννοεί την ολοκλήρωση. Νιώθω ότι έχω κάνει αυτόν τον κύκλο, ας πούμε. Τα πηγαίνω πολύ καλά με τη μαμά του Δημήτρη και με τον Δημήτρη και είμαστε καλά”. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!