Ο Keanu Reeves, ο υπέροχος αυτός άνδρας και ηθοποιός, βρέθηκε καλεσμένος του Stephen Colbert, και χρειάστηκε να απαντήσει σε ένα γρήγορο ερωτηματολόγιο που αποτελεί στήλη της εκπομπής και ονομάζεται “The Colbert Questionert”. Όταν ρωτήθηκε λοιπόν αν έχει ζητήσει αυτόγραφα από άλλους διάσημους, απάντησε ότι το έχει κάνει μόνο δύο φορές σε ολόκληρη την καριέρα του.

Η μία ήταν από τον τραγουδιστή των Velvet Underground, Lou Reed και από τον κωμικό ηθοποιό George Carlin. Όπως συνέχισε να εξηγεί ο ίδιος, ο Lou Reed, δεν έκανε κανένα θέμα, απλά υπέγραψε σε ένα χαρτί με το όνομά του και του το έδωσε. Διευκρίνισε μάλιστα ότι το αυτόγραφο δεν το ήθελε καν για τον ίδιο, αλλά για κάποιον φίλο του.

Ο George Carlin ήταν άλλη περίπτωση. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ο Reeves, ζήτησε από τον βετεράνο ηθοποιό να του δώσει αυτόγραφο όταν γύριζαν μαζί το Bill & Ted’s Excellent Adventure.

“Ναι, μου έδωσε ένα αυτόγραφο…” είπε. “Ήταν στ’ αλήθεια αστείο. Έγραψε, νομίζω, “Αγαπητέ Keanu, F- you!”. Νόμιζα πάντα ότι το έγραψε αυτό ειδικά σ’ εμένα, αλλά άκουσα κι από άλλους ότι είχε γράψει και σ’ αυτούς το ίδιο πράγμα. Όπως και να χει, ήταν ωραίο!”

Ο Carlin ήταν γνωστός για το χοντροκομμένο χιούμορ του κι ο Keanu Reeves δεν φάνηκε να πειράχτηκε καθόλου. Στις παραστάσεις του ως stand-up κωμικός, ο Carlin ήταν διάσημος για τις βρισιές του. Δυστυχώς πέθανε πριν προλάβει να κυκλοφορήσει το sequel του Bill & Ted το 2020.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!