Από περίπου τις αρχές του 2021 και το ξεκίνημα της διαδικασίας διαζυγίου, η αλληλεπίδραση της Kim Kardashian και του Kanye West έχει καταντήσει σαπουνόπερα. Ο rapper για μήνες τής έριχνες τη μία κατηγορία μετά την άλλη για τον χωρισμό τους, ενώ τον είδαμε και υπερβολικά δημόσια να τη διεκδικεί ξανά, όταν έγινε γνωστή η σχέση της με τον Pete Davidson. Παράλληλα, βέβαια, βλέποντας ότι δεν υπάρχει ανταπόκριση, τον είδαμε να τής κάνει και τη μία επίθεση μετά την άλλη.

Ξεκινώντας τον Φεβρουάριο και δημοσιεύοντας τακτικά μέχρι τα μέσα Μαρτίου, ο Kanye παρενοχλούσε την Kim και τον Pete στο Instagram, κοινοποιώντας τα προσωπικά τους μηνύματα και ενθαρρύνοντας μάλιστα τους θαυμαστές του να τους φωνάζουν δημοσίως. Οι συνεχείς αναρτήσεις του ράπερ προκάλεσαν μεγάλη ανησυχία στους οπαδούς του, με πολλούς να τον κατηγορούν για κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι στην Kim και τον Pete. Τον Μάρτιο μάλιστα, ο λογαριασμός του στο Instagram ανεστάλη για 24 ώρες αφού παραβίασε τις πολιτικές παρενόχλησης της πλατφόρμας.

Και ξαφνικά ο Kanye, που έχει μιλήσει στο παρελθόν ανοιχτά για τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει, αποσύρθηκε από τη δημοσιότητα και δημοσιεύματα τον ήθελαν να αναζητά ενεργά συμπεριφορική θεραπεία, προκειμένου “να γίνει καλύτερος άνθρωπος και καλύτερος μπαμπάς”. Μετά από αυτό το διάστημα απουσίας, o Kanye έκανε την εμφάνισή του στα βραβεία BET για να απονείμει το βραβείο Lifetime Achievement στον μακροχρόνιο φίλο του Sean “Diddy” Combs. Ο Kanye, του οποίου το πρόσωπο ήταν πλήρως καλυμμένο από μια μαύρη μάσκα, καπέλο και γυαλιά ηλίου, έγινε δεκτός με δυνατά χειροκροτήματα από το κοινό.

“Πώς στεφανώνουμε τους βασιλιάδες μας; Πώς εκτιμούμε τους βασιλιάδες μας;” ξεκίνησε την ομιλία του, πριν συνεχίσει να επαινεί το έργο του Diddy στη μουσική βιομηχανία.”Να δω τον Puff στην πραγματική ζωή στο βίντεο “Missing You”, ακριβώς όπως εγώ να χτυπάει ελεύθερα σαν μικρό παιδί – απλά πρέπει να γνωρίσω αυτόν τον άνθρωπο. Αυτός είναι ο αγαπημένος μου καλλιτέχνης. […] Τότε υπήρχαν τόσοι πολλοί κανόνες στο χιπ-χοπ και αυτός τους έσπασε όλους”.

Αναλογιζόμενος τι έμαθε από τον Diddy στη δική του καριέρα, ο Kanye αναφέρθηκε στον γάμο του με την Kim, προκαλώντας ανάμεικτες αντιδράσεις από το κοινό.”Ενέπνευσε πολλές από τις επιλογές μου. Πολλές από τις επιλογές της ζωής μου. Τις επιλογές της συζύγου μου”, είπε και το κοινό ξέσπασε σε επιφωνήματα έκπληξης.”Και να ‘μαστε”, πρόσθεσε γελώντας. “Ευχαριστώ γι’ αυτό, Puff”, είπε αστειευόμενος καθώς γελούσε και ο ίδιος. Συνεχίζοντας επιβεβαίωσε ότι πρόσφατα έκανε “ένα μικρό διάλειμμα”.”Ήθελα απλά να θεωρούμε νομικά νεκρός για ένα χρόνο. Κανείς δεν με πείραξε. Ξέρετε, απλά θέλω να είμαι εκτός δικτύου”, είπε προφανώς αναφερόμενος στην αναστολή του λογαριασμού του στο Instagram.

Η εμφάνιση αυτή του Kanye σηματοδοτεί την πρώτη του σε βραβεία μετά την αποχώρησή του από το Coachella τον Απρίλιο και την ακύρωση της εμφάνισής του στα Grammy τον ίδιο μήνα λόγω “ανησυχητικής συμπεριφοράς στο διαδίκτυο”. Είναι επίσης η πρώτη φορά που ο Kanye κάνει αναφορά στην Kim από τη δημόσια διαμάχη τους στο Instagram και ίσως αυτή η χαλαρή εκδοχή του που είδαμε να συμπίπτει με τις αναφορές ότι οι δύο πρώην εργάζονται για την ανοικοδόμηση της σχέσης τους ως γονείς. Μάλιστα, μόλις πριν από μια εβδομάδα, η Kim επαίνεσε τον Kanye για το γεγονός ότι είναι ο “καλύτερος μπαμπάς” για τα τέσσερα παιδιά τους την Ημέρα του Πατέρα.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!