Ο Kanye West βρίσκεται εκτός του φετινού Coachella, του φεστιβάλ που γίνεται στην πόλη Indio της Καλιφόρνια σε δύο Σαββατοκύριακα. Όπως είχε αρχικά σχεδιαστεί, θα εμφανιζόταν επί σκηνής μαζί με τον Travis Scott, όπως φαίνεται όμως κανείς από τους δύο δεν θα εμφανιστεί τελικά.

Όπως έχει επιβεβαιώσει το Page Six, ο ράπερ απέσυρε την συμμετοχή του επειδή βρίσκεται σε μια διαδικασία αναζήτησης βοήθειας μετά τα τελευταία δημόσια ξεσπάσματά του ενάντια στην πρώην του Kim Kardashian.

Υπάρχουν φήμες ότι την θέση του θα πάρει ο The Weeknd ως το μεγάλο όνομα εκέινης της μέρας. Σύμφωνα με έγκυρη πηγή, “Ο West έχει αποσυρθεί εντελώς από το Coachella. Δεν κάνει πρόβες και δεν ετοιμάζει κανενός είδους παραγωγή. Ο Travis Scott υποτίθεται θα τον συνόδευε στην σκηνή. Είναι πλέον αδύνατο να καταφέρει να το προλάβει. Υπαναχώρησε από αυτήν την διοργάνωση γιατί θέλει να μείνει ήσυχος και μακριά από την δημοσιότητα, μετά το δράμα με την Kim και τον Pete. Θέλει να αναζητήσει βοήθεια.”

Στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο Kanye έχει δεσμευτεί απέναντι στην Kardashian ότι θα μείνει ήσυχος και θα αναζητήσει ιατρική βοήθεια μετά τον χαμό που έχει κάνει στα social media παρασύροντας σε αυτή την δίνη εκείνη και τον τωρινό της σύντροφο Pete Davidson.

Κάπως έτσι λοιπόν, ο διάσημος ράπερ δεν θα βρίσκεται ανάμεσα στα μεγάλα ονόματα που θα εμφανιστούν στο Coachella δίπλα στην Billie Eilish, τον Harry Styles και τους Swedish House Mafia.

Στην απόφασή του αυτή βέβαια, ίσως έπαιξε ρόλο και η πίεση που δεχόταν το ίδιο το Φεστιβάλ για να «μην δώσει την δυνατότητα στον West να συνεχίσει να παρενοχλεί τους “Kim Pete” από μια σχετική διαμαρτυρία που έχει ήδη συγκεντρώσει 50,000 υπογραφές. Όπως έγραψε ένας από τους ανθρώπους που συμμετέχουν σε αυτήν, “Ο Kanye είναι ένας εγωιστής, κακοποιητικός νάρκισσος  που νομίζει ότι τα λεφτά του και η δημοσιότητα του δίνουν το ελεύθερο να κακοποιεί, να απειλεί, να ντροπιάζει και να λερώνει το όνομα άλλων ανθρώπων. Είναι αστείο το γεγονός ότι έχει μέχρι στιγμής καταφέρει να μην υποστεί καμία συνέπεια μετά από μια τόσο απαίσια συμπεριφορά.”

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!