Η ιστορία του Justin Timberlake και της Britney Spears κρατά πολλά χρόνια, με τον τραγουδιστή να θεωρείται ένα από τα βασικά άτομα, που συνέβαλαν στον κανιβαλισμό της από τα media. Οι δυο τους ήταν ζευγάρι για δύο χρόνια. Το 2002, όταν χώρισαν, ο Timberlake ήταν στις αρχές της σόλο καριέρας του. Οπότε χρειαζόταν τόσο την προβολή, όσο και τη συμπάθεια του κόσμου. Τι αποφάσισε να κάνει; Έβαλε στο στόχαστρο την Spears και παρουσίασε τον εαυτό του ως το θύμα, που τον παράτησε, τον απάτησε και του ράγισε την καρδιά. Το video clip του Cry me a river είναι χαρακτηριστικό δείγμα, όχι μόνο λόγω των στίχων του κομματιού, αλλά και της πρωταγωνίστριας, που ήταν σχεδόν σωσίας της Spears. 

Ναι, στα early 00s το κόλπο του έπιασε. Τα media και το κοινό πράγματι την αντιμετώπισαν ως την κακιά και έσπευσαν να παρηγορήσουν και αν υπερασπιστούν εκείνον. Ωστόσο, δεν βρισκόμαστε πια στα early 00s. Πριν μερικούς μήνες, κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ Framing Britney Spears, το οποίο έδειξε την πορεία της τραγουδίστριας μέχρι τη μαρτυρική κηδεμονία της. Αμέσως μετά την προβολή του, όλοι στράφηκαν ενάντια στον Timberlake. Μετά από αυτές τις αντιδράσεις, ο τραγουδιστής ζήτησε για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 20 χρόνια συγγνώμη από την πρώην σύντροφό του, αναγνωρίζοντας τα λάθη του και δεσμευόμενος να βελτιωθεί ως άνθρωπος και να μην εκμεταλλευτεί ποτέ ξανά την “πτώση” ενός άλλου ανθρώπου. 

Μάλιστα, λίγο αργότερα, έκανε ακόμα μία κρούση υπέρ της Spears. Όταν τον περασμένο Ιούνιο δημοσιεύτηκε η κατάθεσή της στο δικαστήριο, με όλες τις λεπτομέρειες για την απαράδεκτη κηδεμονία από τον πατέρα της, ο τραγουδιστής έγραψε ένα tweet υπεράσπισής της. “Μετά από αυτά που είδαμε σήμερα, πρέπει όλοι να υποστηρίξουμε την Britney σε αυτή την στιγμή. Ανεξάρτητα με το παρελθόν μας, καλό και κακό, και άσχετα με το πόσο παλιά ήταν… αυτό, που συμβαίνει, δεν είναι σωστό. Καμία γυναίκα δεν πρέπει να περιορίζεται από το να αποφασίζει για το δικό της σώμα”. 

Όλα αυτά, βέβαια, είναι πολύ δημόσια και κάποιος θα μπορούσε να τα θεωρήσει απλά μία προσπάθεια διάσωσης της εικόνας του. Ωστόσο, σύμφωνα με πηγή του HollywoodLife, λίγο μετά την απόσυρση της κηδεμονίας της Spears, ο Timberlake φαίνεται να ζήτησε να μιλήσει ιδιωτικά μαζί της, ώστε να μπορέσει να της ζητήσει συγγνώμη κατάλληλα. Η πηγή, μάλιστα, ανέφερε: “Ο Justin θα λάτρευε να μιλήσει με την Britney, αν η Britney θα ήθελε να του μιλήσει. Ωστόσο, επίσης δεν θέλει να σταθεί στον δρόμο της ζωής, που εκείνη προσπαθεί να αποκτήσει”. 

Δεν γνωρίζουμε αν η τραγουδίστρια έχει αποφασίσει να τον συναντήσει ή όχι και αν ενδιαφέρεται για τη συγγνώμη του. Ωστόσο, αποφάσισε να ανεβάσει ένα βίντεο, στο οποίο χορεύει δύο κομμάτια, με το πρώτο να είναι δικό του, φορώντας μία μπλούζα με ένα κόκκινο φίδι. Συγκεκριμένα, χόρεψε στους ρυθμούς του Blue Ocean Floor. Στη λεζάντα μίλησε γενικά για τη δίαιτα, που κάνει αυτή την περίοδο. Ωστόσο, στην αρχή και στο τέλος της πέταξε δυο σπόντες, που πιθανώς απευθύνονται στον τραγουδιστή. Στην αρχή διαβάζουμε, “Εδώ είναι το κόκκινο φίδι μου… στην μπλούζα… και η Billie Eilish στο τέλος”. Μετά, προς το τέλος του κειμένου, έγραψε “Τι έχει αξία στη ζωή σου και πώς θέλεις να βελτιωθείς ως άτομο στο μέλλον; Πράγματα, για να σκεφτείς προχωρώντας”. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!