Σε άλλα celebrity νέα, μια νέα φήμη ξεκίνησε να κυκλοφορεί λίγο μετά τα Oscars σχετικά με ένα νέο χολυγουντιανό ζευγάρι. Πιο συγκεκριμένα, στο afterparty της απονομής που διοργάνωσε το Vanity Fair, η Kate Beckinsale βρέθηκε να φοράει το σακάκι του Jason Momoa, και έκτοτε όλοι μιλούν για μια νέα πιθανή σχέση.

Μάλιστα αυτή η φήμη έρχεται πολύ “βολικά” λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του Momoa από την Lisa Bonnet, με την οποία ήταν μαζί από το 2005 (!), ενώ παντρεύτηκαν το 2017. Από την πλευρά της και η Beckinsale είναι επίσης single. Τα παραπάνω δεδομένα βέβαια δεν σημαίνουν απαραίτητα κάτι, και αυτό ακριβώς ξεκαθάρισε πριν λίγες μέρες ο ηθοποιός.

Για την ακρίβεια, μιλώντας την περασμένη Δευτέρα στο Extra, ο Momoa τόνισε πως δεν συμβαίνει απολύτως τίποτα μεταξύ τους, και πως όλο αυτό είναι μια “τρελή παρεξήγηση”.

“Ήταν τρελό. Όλοι έλεγαν, ‘είστε μαζί;'”, είπε στον δημοσιογράφο όταν ρωτήθηκε σχετικά, και συνέχισε λέγοντας, “Όχι, όχι ήταν απλά ευγένεια, η κοπέλα κρύωνε”, εξηγώντας έτσι τον λόγο που της έδωσε το σακάκι του.

“Είναι πολύ ευγενική, και εγώ ήμουν πολύ ευγενικός, απλά ήμουν gentleman. Τώρα δεν ξαναδίνω σε κανέναν το σακάκι μου”, συμπλήρωσε χιουμοριστικά ο ηθοποιός.

Εμείς από την πλευρά μας ευχόμαστε να μπορεί ο κόσμος να δίνει το σακάκι του, το μπουφάν του, το τζάκετ του, ή ό,τι άλλο θέλει, χωρίς να μπαίνει στο στόχαστρο των media και να γίνεται αντικείμενο συζήτησης. Ειδικά σε μια περίοδο μετά από χωρισμό που εικάζουμε πως δεν θα είναι και ιδιαίτερα ευχάριστη.