Δεν ξέρουμε για εσένα, αλλά εμείς ξεκάθαρα λατρεύουμε τα αδέρφια Hemsworth και τη μεταξύ τους σχέση. Και ναι, μέσα στην εξίσωση βάζουμε και τον λιγότερο γνωστό από τους τρεις, τον Luke. Το τελευταίο δείγμα της τέλειας και τρομερά αστείας σχέσης τους ήρθε χθες.

Στις 13 Ιανουαρίου ήταν τα γενέθλια του Liam. Όπως ήταν φυσικό, λοιπόν, τα αδέρφια του έπιασαν τα social media, για να του ευχηθούν. Την αρχή έκανε ο Chris, ο οποίος είπε χρόνια πολλά στον αδερφό του και του ευχήθηκε να καταφέρει επιτέλους να φτιάξει το σώμα του. Μάλιστα, δεν έμεινε μόνο στις ευχές, αλλά θέλησε και να τον βοηθήσει στη σωματική του μεταμόρφωση, κάνοντάς του δώρο 10% οικογενειακή έκπτωση για συνδρομή στη Centr Fit, την εφαρμογή που ο ίδιος ο Chris έχει δημιουργήσει. 

Εννοείται ότι ο μεγαλύτερος από τα αδέρφια δεν έμεινε εκτός. Ο Luke ανέβασε μία σειρά αστείων φωτογραφιών με τον Liam, του έστειλε φιλιά, του είπε χρόνια πολλά και του ευχήθηκε οι προσπάθειες να στεγνώσει το σώμα του να είναι πάντα πετυχημένες. Φυσικά, σε περίπτωση, που έχεις αμφιβολία για το αν του κάνουν πλάκα, να σε ενημερώσουμε ότι και οι δύο στις φωτογραφίες συμπεριέλαβαν και κάποιες του Liam χωρίς μπλούζα, που αποδεικνύουν ότι ξεκάθαρα δεν χρειάζεται ευχές, για να αποκτήσει γυμνασμένο σώμα. 

Φυσικά, ο Liam δεν άφησε ασχολίαστα τα παραπάνω. Με ένα βίντεο, ευχαρίστησε όλους όσους του ευχήθηκαν, αλλά περισσότερο τον αδερφό του. “Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον αδερφό μου, Chris, που μού έδωσε 10% έκπτωση για τη συνδρομή στο Centr Fit. Θέλω να πω, τι δώρο. Το δώρο της υγείας. Σ’ ευχαριστώ, φίλε. Αυτή ήταν ακριβώς η ώθηση, που χρειαζόμουν, για να συνεχίσω το fitness ταξίδι μου”. Παράλληλα, συμπλήρωσε στη λεζάντα ότι, ωστόσο, όλες οι τούρτες, που του έστειλαν δεν βοηθούν ιδιαίτερα στην υγεία του και τις fitness προσπάθειες του”. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!