Είχαμε ήδη υπεραρκετούς λόγους να λατρεύουμε τον Chris Evans. Πέρα από το ότι είναι ο Captain America της καρδιάς μας και τώρα δίνει φωνή σε έναν από τους αγαπημένους χαρακτήρες των παιδικών μας χρόνων, έχουμε αγαπήσει την αλληλεπίδρασή του με τη Lizzo και την απάντησή του σε όσους ενοχλήθηκαν από το ομόφυλο φιλί στο Lightyear. Φυσικά, τον αγαπάμε και για την σχέση του με τα σκυλιά, που τον έχει οδηγήσει μέχρι και να επενδύσει σε brand σκυλοτροφής

Τώρα, η τελευταία του συνέντευξη μάς αναγκάζει σχεδόν να τον τοποθετήσουμε στο top 3 των αγαπημένων μας διάσημων (ίσως και μη) ανθρώπων στον πλανήτη. Με αφορμή το Lightyear, ο Evans μίλησε στο Buzzfeed. Δεν έδωσε, όμως, μία συνηθισμένη συνέντευξη. Θυμάσαι, όταν πριν μερικούς μήνες είδαμε τον Tom Holland να απαντά σε ερωτήσεις, παίζοντας με κουτάβια; Λοιπόν, τώρα έφτασε η σειρά του Evans, του οποίου το θέαμα ήταν ακόμα πιο αξιολάτρευτο. 

Αρχικά, να πούμε ότι ο ίδιος ο ηθοποιός ανακήρυξε αυτή τη συνέντευξη την καλύτερη της ζωής του. Βέβαια, κατάφερε να απαντήσει σε ελάχιστες ερωτήσεις, μιας και ο ενθουσιασμός του δεν τον άφηνε να συγκεντρωθεί. Βασικά, αρκετές φορές τον ακούσαμε απλά να απαντάει “Ποιος νοιάζεται;”. Τα κύρια highlights, που πιάσαμε πάντως, ήταν ότι από τους κακούς της Marvel θα ήθελε να παίξει τον Loki, ότι ο Robert Downey Jr. είναι ο ηθοποιός που του έχει προσφέρει τις καλύτερες συμβουλές και πως αισθάνεται τη Scarlett Johansson σαν παιδική του φίλη από την κατασκήνωση. Από τις πιο όμορφες στιγμές, ωστόσο, ήταν όταν μίλησε για τα σκυλιά μεγαλύτερης ηλικίας, που συχνά προσπερνούνται και που θεωρεί ότι έχουν μεγάλη αγάπη να δώσουν και η εμπιστοσύνη τους έχει τεράστια αξία, μιας και δεν κερδίζεται εύκολα. Εξάλλου, τον έναν από τους δύο σκύλους του, τον Dodger, δεν τον είχε υιοθετήσει και ο ίδιος ως κουτάβι. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!