Με όλο το buzz γύρω από την πρεμιέρα του House Of Gucci και την ερμηνεία της Gaga στο ρόλο της Reggiani (που φήμες λένε πως είναι κορυφαία), οτιδήποτε άλλο σχετικά με την επαγγελματική πορεία της μεγάλης σταρ, φαίνεται αυτή τη στιγμή να είναι κάπως άσχετο.  Αυτό τουλάχιστον λέγαμε μέχρι που ήρθε στην δημοσιότητα μια νέα πληροφορία η οποία αφορά την σχέση της Gaga με τον πρώην συμπρωταγωνιστή της Bradley Cooper.

Σε περίπτωση που ήσασταν κάτω από κάποιο βράχο και το χάσατε, σας υπενθυμίζουμε. Στην απονομή των βραβείων Oscar το 2019, η Lady G και ο Cooper έκαναν μια συναυλία έκπληξη τραγουδώντας το πολύ επιτυχημένο Shallow μαζί, εν όψει της υποψηφιότητας της κοινής τους ταινίας “Α star is born”. Πέραν της  ιδιαίτερης σχέσης που ήδη φαινόταν στις συνεντεύξεις τους για το promo της ταινίας, εκείνο το βράδυ επάνω στην σκηνή είδαμε μια έντονα συναισθηματική ερμηνεία και από τους δυο, που θα μπορούσε να καταδεικνύει και ένα ενδεχόμενο μεταξύ τους ρομάντζο. Αυτές βέβαια οι φήμες οργίασαν εκ νέου όταν ο ηθοποιός χώρισε με την για χρόνια σύντροφό του, Irina Shayk, μερικούς μήνες μετά. Αλλά από τότε μέχρι σήμερα δεν έχουμε τελικά πάρει ουδεμία ξεκάθαρη απάντηση για την σχέση των δυο.

Gaga singing in a scene from the film as Bradley's character plays the guitar and watches her

Την απάντηση έρχεται επιτέλους να δώσει σχεδόν τρία χρόνια μετά ο Cooper διαψεύδοντας την οποιαδήποτε φήμη. Μιλώντας στο Hollywood Reporter ο ηθοποιός είπε πως η όλη ρομαντζάδα επί σκηνής ήταν “θέατρο”. Όπως αναφέρει, οι δυο τους “δανείστηκαν” το συναίσθημα της αντίστοιχης σκηνής του τραγουδιού στην ταινία, για να δώσουν μια καλύτερη performance, ενώ για τον ίδιο, το να παραμείνει στον ρόλο ενώ ερμήνευε το τραγούδι λειτούργησε αγχολυτικά, αφού δεν είναι συνηθισμένος να δίνει συναυλίες όπως η G. “Προσωπικά μιλώντας, (το να παραμένω στο ρόλο) μειώνει το άγχος επί σκηνής”.

Για την ιστορία, παρ’ ότι οι δυο τους όπως φαίνεται δεν ήταν ποτέ ζευγάρι, δηλώνουν πολύ καλοί φίλοι και πολύ θερμοί φαν ο ένας του άλλου. Μάλιστα o Cooper μιλώντας στο πρόσφατο δημοσίευμα για την G, είπε “είναι τρομακτικά χαρισματική και όμορφη, και οι δυνατότητές της δεν έχουν όρια”.