Κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα είναι πως η φετινή χρονιά σφύζει από ΛΟΑΤΚΙ αντιπροσώπευση σε ό,τι αφορά το σινεμά και την τηλεόραση. Με την πρώτη lesbian vampire σειρά, First Kill να κάνει το ντεμπούτο της στο Netflix σε λίγο καιρό, και το Fire Island να έχει ήδη κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα του Hulu, όλο και περισσότερες σειρές και ταινίες με ΛΟΑΤΚΙ χαρακτήρες κάνουν την εμφάνισή τους, δίνοντας έτσι ουσιαστικό χώρο στην κονότητα. Και μέσα σε αυτή τη λίστα δεν μπορούμε βέβαια παρά να αναφέρουμε το My Policeman που θα κυκλοφορήσει φέτος το καλοκαίρι και όπου θα δούμε τον Harry Styles και την Emma Corin να πρωταγωνιστούν σε μια polyamorous LGBTQ+ ιστορία αγάπης.

My Policeman: Soon to be a film starring Harry Styles and Emma Corrin : Roberts, Bethan: Amazon.co.uk: Books

Προς μεγάλη μας χαρά λοιπόν, άλλη μια ταινία με κεντρικούς χαρακτήρες που ανήκουν στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα βρίσκεται στα σκαριά, και η οποία αποτελεί το πρώτο σκηνοθετικό εγχείρημα του αγαπημένου και υπέρ-φάμπγιουλους Billy Porter. Ο λόγος για το Anything’s Possible, μια εφηβική δραμεντί με κεντρικό ήρωα μια τρανς κοπέλα. Και καθώς το πρώτο τρέιλερ της ταινίας μόλις κυκλοφόρησε, είναι ώρα να μιλήσουμε για αυτό.

Το Anything’s Possible λοιπόν, ακολουθεί την Kelsa, ένα κορίτσι με αυτοπεποίθηση, η οποία είναι τρανς, καθώς διανύει την τελευταία χρονιά του Λυκείου. Το βασικό storyline εκτυλίσσεται γύρω από την ιστορία αγάπης της Kelsa και του συμμαθητή της Khal, ο οποίος αναπτύσσει συναισθήματα για αυτήν. Όπως αναφέρεται στην περιγραφή της ταινίας, “Όταν ο Khal κολλάει μαζί της, βρίσκει το κουράγιο να της ζητήσει να βγουν ραντεβού, παρά το drama που ξέρει πως ενδεχομένως θα προκληθεί. Και έτσι εξελίσσεται μια ιστορία αγάπης με επίκεντρο την χαρά, την τρυφερότητα και τον πόνο που ενέχουν οι πρώτοι έρωτες.”

Courtesy of Metro-Goldwyn-Mayer Studios

Το ρόλο της Kelsa θα κρατήσει η τρανς ηθοποιός Eva Reign, κάνοντας έτσι το ντεμπούτο της στην μεγάλη οθόνη. Όσο για το πότε θα κυκλοφορήσει η ταινία, θα την δούμε στις 22 του Ιούλη από την πλατφόρμα του Amazon Prime Video.
Σχολιάζοντας το πρώτο του σκηνοθετικό εγχείρημα ο Billy Porter είπε στο Variety, “Αυτή είναι μια φιλόδοξη εμπνευσμένη ιστορία. Είναι κάπως σαν ένα παραμύθι. Είναι μια ματιά προς το τι μπορεί να συμβεί. Και αυτό είναι που εμείς ως καλλιτέχνες έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε, να κοιτάξουμε στο τι μπορεί να υπάρχει και τι θα έπρεπε να υπάρχει.”

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!