Τι κι αν ο Anthony Hopkins είναι ένας από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του και κάτοχος δύο βραβείων Oscar; Μία ματιά στο προφίλ του μαρτυρά ότι είναι ένας αρκετά απλός άνθρωπος, που διασκεδάζει και είναι χαρούμενος με τις μικρές στιγμές της ζωής. Μία που φαίνεται να απολαμβάνει πραγματικά; Ο χορός. 

Πριν μερικές ημέρες, ο καλλιτέχνης είχε ανεβάσει στο προφίλ του ένα βίντεο, όπου τον είδαμε να χορεύει κούμπια, έναν παραδοσιακό κολομβιανό χορό. Ήταν υπέροχο και όλοι οι ακόλουθοί του το λάτρεψαν. Οπότε ο Hopkins είπε να μάς δώσει ακόμα ένα χορευτικό ενσταντανέ του, αυτή τη φορά με “άρωμα” Ελλάδας. Συγκεκριμένα, από χθες κάνει τους γύρους του διαδικτύου ένα βίντεό του, όπου στο μουσικό υπόβαθρο παίζει η μουσική του Ζορμπά του Μίκη Θεοδωράκη. Όσο για την εικόνα, στην αρχή του βλέπουμε τον ηθοποιό να χορεύει τη δική του εκδοχή για το συρτάκι, ενώ μετά ακολούθησαν φωτογραφίες, που μάς δείχνουν πώς περνά το καλοκαίρι του μέχρι στιγμής. 

Στη λεζάντα είδαμε να γράφει: “Έκπληκτος με τα γενναιόδωρα κοπλιμέντα για τον κούμπια χορό μου. Σάς ευχαριστώ. Εδώ είναι το ρεπερτόριο αυτής της εβδομάδας. Δουλεύω το επόμενο project μου και σκέφτομαι αντισυμβατικά…”.