Άγνωστο περιστατικό μεταξύ της παρουσιάστριας και του δημοσιογράφου 17 χρόνια πριν.

Όπως ίσως γνωρίζετε, ο Δημήτρης Δανίκας διαγράφηκε από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου για το άρθρο του για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και το θύμα του revenge porn.

Η Ναταλία Γερμανού θυμήθηκε λοιπόν ένα περιστατικό που την αφορούσε και στο οποίο ο δημοσιογράφος είχε μιλήσει με σαφώς σεξιστικό και υποτιμητικό τρόπο για την Έλενα Παπαρίζου και την νίκη της στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, σε μια εκπομπή της Έλλης Στάη. Εκεί η Ναταλία ήταν συνδεδεμένη με skype και άκουσε τον Δημήτρη Δανίκα να λέει για την Έλενα Παπαρίζου πως ανύψωσε άλλα πράγματα με την εμφάνισή της, με την παρουσιάστρια να γίνεται έξαλλη και να απαντάει αναλόγως.

“Η Έλενα Παπαρίζου δεν πήγε στο Κίεβο και δεν έκανε 4 μήνες πρόβες για να σηκώσει κάποια ανατομικά σημεία”, απάντησε χαρακτηριστικά.

Αυτό φυσικά που κάνει σήμερα τρομερή εντύπωση είναι η άνεση με την οποία λέγονταν κάποια πράγματα παλαιότερα, ο φυσικός τρόπος με τον οποίο ο καθένας άνοιγε το στόμα του για να προσβάλει ή να μειώσει μια γυναίκα χωρίς αυτό να έχει καμία απολύτως επίπτωση στον ίδιο. Αν εξαιρέσουμε την αντίδραση της Ναταλίας Γερμανού, ακόμα και οι γυναίκες της συγκεκριμένης παρέας γέλασαν με το ακραία μειωτικό σχόλιο του Δ. Δανίκα.

 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!