“Ήταν επιλογή μου λόγω της ιδιαίτερης αγάπης που έχω στα παιδιά. Αυτό μπορεί να ακούγεται οξύμωρο, αλλά νομίζω ότι τελικά δεν είναι”, λέει η Ναταλία Γερμανού και φυσικά η άποψή της βγάζει νόημα.

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά και για πολλά άλλα, σε μια σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό HELLO! και την Μαρία Κολλιάτσα. Με αφορμή μια ερώτηση για την υπόθεση Πισπιρίγκου, η Ναταλία Γερμανού μίλησε για την επιλογή της να μην γίνει μητέρα αλλά και για το κομβικό σημείο της ζωής της όπου αυτό έγινε πια ξεκάθαρο.

“Εγώ συνειδητά δεν έφερα ποτέ στον κόσμο παιδιά. Ήταν επιλογή μου λόγω της ιδιαίτερης αγάπης που έχω στα παιδιά. Αυτό μπορεί να ακούγεται οξύμωρο, αλλά νομίζω ότι τελικά δεν είναι. Ένας άνθρωπος που αγαπά τα παιδιά, αντιλαμβάνεται την ευθύνη του να έχεις παιδιά και να πρέπει να αφοσιωθείς σε αυτά, καταλαβαίνει ότι δεν θα μπορέσει να το κάνει όπως πρέπει και προτιμά να απέχει από αυτό που λέγεται μητρότητα. Ούσα λοιπόν μια γυναίκα που επέλεξε συνειδητά να μην αναλάβει το θαύμα του να φέρει στον κόσμο μια καινούρια ζωή, παρακολουθώ με φρίκη αυτή την υπόθεση” είπε η Ναταλία Γερμανού.

Σε αυτό το πλαίσιο συζήτησης λοιπόν, της έγινε φυσικά η κλασσική ερώτηση αν έχει μετανιώσει που δεν έγινε μητέρα και η Ναταλία Γερμανού απάντησε ξεκάθαρα:

“Δεν έχω μετανιώσει. Μάλιστα, μεγαλώνοντας και βλέποντας τη ζωή μου και από μέσα και απέξω, συνειδητοποιώ ότι ήταν μια επιλογή που οριστικοποιήθηκε με τη βούλα στα 35 μου, όταν χώρισα από τον Πέτρο (σ.σ. Ίμβριο), με τον οποίο ήμουν παντρεμένη και θα ήταν λογικό να δημιουργήσω οικογένεια. Αν όχι τότε, πότε”;

Αναρωτιόμαστε αν η Ναταλία Γερμανού ήταν άνδρας θα της είχε γίνει αυτή ερώτηση; Μάλλον όχι.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!