Θαρρώ πως δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην πήρε χαμπάρι στους φετινούς Ολυμπιακούς τον κατά συρροή πλέκτη αθλητή που έγινε viral για τα κασκολάκια που έφτιαχνε στις κερκίδες περιμένοντας την σειρά του να αγωνιστεί. Ο πάνγλυκος δύτης Τοm Daley, που τελικά έγινε και ολυμπιονίκης, πολύ γρήγορα συγκέντρωσε πολλούς χιλίαδες followers στο Instagram, και πλέον σχεδόν έξι μήνες μετά, μετράει 3,4 εκατ. ακολούθους.

 

Ο λόγος βέβαια που όπως φαίνεται ο κόσμος λατρεύει τον Daley, δεν είναι η αθλητικές του δεξιότητες, (παρ’ ότι πήρε το χρυσό, δεν το λες και εύκολο), αλλά προφανώς τα πλεκτά του. Πλέον λοιπόν θα έχουμε όλοι τη δυνατότητα να αποκτήσουμε ένα από τα αξιαγάπητα πλεκτά του, καθώς ο φίλος μας πρόσφατα ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας του σειράς με πλεκτά, Made With Love By Tom Daley. Η συλλογή που μόλις έκανε πρεμιέρα, είναι περιορισμένη και αποτελείται από 15 κομμάτια σε ότι αφορά τα πλεκτά, ενώ περιλαμβάνει και μερικά βασικά items όπως φούτερ, T-shirts και tote bags. Υπάρχει μόνο ένας όρος αν θες να αποκτήσεις ένα από αυτά, πρέπει να το φτιάξεις μόνος σου.

 

Στην πραγματικότητα, όταν αγοράζεις ένα πουλόβερ ή ένα κασκόλ πχ. από την συλλογή του Daley, δεν αγοράζεις το ίδιο το κομμάτι, αλλά ένα πακέτο με τα σύνεργα για να το φτιάξεις μόνος σου. Τι συμπεριλαμβάνει αυτό; Τις βελόνες πλεξίματος, το μαλλί που χρειάζεσαι για το συγκεκριμένο ρούχο, και βέβαια τα σχέδια που θα σε βοηθήσουν να το κατασκευάσεις. Όπως είπε ο Daley, ο λόγος που επέλεξε αυτή την πρακτική, αντί για τα έτοιμα κομμάτια, είναι γιατί θέλει να παροτρύνει τον κόσμο να υιοθετήσει το χόμπυ του πλεξίματος, μια ασχολία που όπως λέει βοηθάει πολύ στην διατήρηση της καλής ψυχικής υγείας. Όπως άλλωστε είχε αναφέρει ο ολυμπιονίκης όταν τον είχαν ρωτήσει για ποιο λόγο πλέκει στην διάρκεια των αγώνων, “αυτό είναι το μυστικό μου όπλο για να μένω ήρεμος”.

 

Τα kits πλεξίματος ξεκινούν από τα 30 ευρώ και φτάνουν στα 220 ευρώ, τα σχέδια είναι τέλεια, (το δικό μας αγαπημένο είναι αυτό με το φλαμίνγκο), και (αν είναι δυνατό) πλέον συμπαθούμε τον Tom Daley ακόμα περισσότερο.

 

 

 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!