Πόσο χαμό μπορεί να προκαλέσει μία throwback φωτογραφία; Όταν αυτή περιλαμβάνει την Taylor Swift, η απάντηση είναι πολύ. Για να σε βάλουμε στο θέμα, ο Drake δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφιών με τη λεζάντα “Είναι υπερβολικά μαλακοί, για να καταλάβουν τη σημασία της σκληρής δουλειάς”. Στο φινάλε, βλέπουμε μία παλιά του φωτογραφία με την Taylor Swift. Αυτή η φωτογραφία έχει σταθεί ικανή το διαδίκτυο να γεμίσει με θεωρίες.

Αρχικά, να πούμε ότι κάποιοι λένε για μεταξύ τους ρομαντική σχέση, αλλά με τον σύντροφο της Swift, Joe Alwyn, να κάνει κυριολεκτικά τώρα δηλώσεις για την σχέση τους, θα αποκλείσουμε αυτό το ενδεχόμενο. Τι μένει, λοιπόν; Η θεωρία ότι ετοιμάζουν μία καινούργια δουλειά μαζί. Μάλιστα, αυτή η θεωρία έχει δύο διαφορετικές εκδοχές.

Και οι δύο εικασίες αφορούν τα επερχόμενα Taylor’s Version albums, που η Swift ετοιμάζει στο πλαίσιο της επανηχογράφησης όλων των albums της, των οποίων τα δικαιώματα έχασε από τον Scooter Braun. Η μία θεωρία, λοιπόν, βασίζεται στο γεγονός ότι όταν το original album Reputation επρόκειτο να κυκλοφορήσει, ο Drake είχε ανεβάσει ξανά μία φωτογραφία με τη Swift. Αυτό είχε κάνει κάποιους να πιστέψουν ότι τότε θα κυκλοφορούσαν μαζί ένα κομμάτι και ότι τελικά αυτό δεν κατάφερε να μπει στο τελικό album. Τώρα θεωρούν ότι το τραγούδι θα βγει από το αρχείο και θα συμπεριληφθεί στη νέα εκδοχή του 1989 ή του Reputation.

Η άλλη θεωρία βασίζεται σε ένα διαφημιστικό, που είχε κάνει ο Drake πριν μερικά χρόνια για την Apple Music. Σε αυτό έκανε γυμναστική, ακούγοντας και τραγουδώντας το Bad Blood της Swift, το οποίο ήταν single από το 1989. Τι πιστεύουν, λοιπόν; Ότι ο Drake ίσως αναλάβει το rap κομμάτι του τραγουδιού και πάρει τη θέση του Kendrick Lamar σε αυτό. 

Ναι, ξεκάθαρα ελπίζουμε κάποια από τις δύο θεωρίες να βγει αληθινή. Πότε θα μάθουμε αν κάποιος έπεσε μέσα ή αν ο Drake μάς την έφερε; Δεν έχουμε ιδέα, αφού η Swift κρατά για την ώρα επτασφράγιστο μυστικό το πότε θα κυκλοφορήσει το 1989 (Taylor’s Version) και φυσικά, ακόμα περισσότερο, το Reputation (Taylor’s Version).

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!