Μιλώντας για celebrity ζευγάρια, έρχονται στο νου μας διάφορα παραδείγματα που έχουν μείνει στην pop culture ιστορία. Ανάμεσά τους είναι σίγουρα και το ζευγαράκι Britney Spears-Justin Timberlake, που έκανε media και φανς να σκούζουν από ενθουσιασμό. Εκείνη την εποχή ήταν και οι δυο τους στο απόγειο της φήμης τους (και ίσως και της καριέρας τους;) επομένως η ένωσή των δυο έκανε κυριολεκτικό χαμό παίρνοντας καθημερινά χώρο στα τότε tabloids.

Αυτό ωστόσο που δεν ξέρει ο πολύς κόσμος είναι ότι ο Timberlake είχε σχέσεις το 2002 και με ένα ακόμα μεγάλο it girl παύλα pop icon της εποχής. Ο λόγος για την Emma Bunton ή αλλιώς την Baby Spice, ένα από τα πέντε Spice Girls.

 

H όλη σχέση, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του Timberlake δεν κράτησε πάνω από δυο εβδομάδες, καθιστώντας την κάτι που δεν ορίζεται ακριβώς σαν σχέση αλλά μάλλον ένα φλερτ. Παρ’ όλα αυτά, ο τραγουδιστής αποκάλυψε τον σύντομο δεσμό των δυο στα media εκείνη την περίοδο αναγκάζοντας έτσι και την Bunton να απαντήσει αργότερα σε ανάλογες ερωτήσεις. Πιο συγκεκριμένα, ο JT μίλησε για το fling τους το 2002 στο News of the World πληροφορία που μετέπειτα χρησιμοποίησε ο παρουσιαστής Jonathan Ross στην εκπομπή του Friday Night With Jonathan Ross ρωτώντας το Spice Girl σχετικά. Η Bunton σύμφωνα με το Bustle ήθελε να κρατήσει κρυφή την σχέση και έτσι ήρθε σε δύσκολη θέση, ωστόσο αναγκάστηκε να απαντήσει λέγοντας, “Βγαίναμε, παρτάραμε, ήταν πολύ γλυκός. Μιλάω για αυτό γιατί μίλησε εκείνος πρώτα, αλλιώς δεν θα είχα πει τίποτα”.

Αν αναρωτιέσαι γιατί τελικά δεν κατέληξαν μαζί ή έστω τι πήγε λάθος και δεν κράτησε παραπάνω αυτή η σχέση, αυτό δεν το γνωρίζουμε. Ωστόσο την ίδια χρονιά η Bunton μόλις είχε χωρίσει με τον τότε σύντροφό της και σημερινό σύζυγό της, Jade Jones, σύμφωνα με τα όσα είπε στο podcast By The Light Of The Moon πριν λίγο καιρό. Μάλλον λοιπόν το ξανθό spice girl δεν ξεπέρασε ποτέ το εν λόγω κύριο με τον οποίο τα ξαναβρήκαν το 2004 και έκτοτε είναι μαζί. Και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.

 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!