Το τελευταίο διάστημα σίγουρα δεν είναι το καλύτερο της Kim Kardashian. Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα μπήκε στο στόχαστρο για τη συνέντευξή της στο Variety και για την επαγγελματική συμβουλή της στις γυναίκες, με την οποία λίγο πολύ έλεγε τεμπέληδες όσους δεν έχουν φτάσει το δικό της επίπεδο επιτυχίας, παραβλέποντας την προνομιούχα θέση της. Οι αρνητικές αντιδράσεις ήταν πολλές και γι’ αυτό έγινε μία ξεκάθαρη προσπάθεια να στρέψει το βλέμμα του κοινού αλλού. 

Τι εννοούμε; Εντελώς “τυχαία” την προηγούμενη εβδομάδα η Kardashian αποφάσισε να γίνει μία και καλή Instagram official με τον Pete Davidson. Συγκεκριμένα, ανέβασε μία δημοσίευση με πολλαπλές φωτογραφίες και με τη λεζάντα “Ποιου το αμάξι θα πάρουμε;”. Σε αυτές, η δεύτερη και η τέταρτη αποκάλυπταν και τον Davidson. Στη μία, τούς είδαμε μαζί ξαπλωμένους στο πάτωμα να κοιτιούνται και στην άλλη σε μία ασπρόμαυρη selfie. 

Ωστόσο, οι θετικές αντιδράσεις κράτησαν για λίγο. Η Kardashian ανέβασε τις ίδιες φωτογραφίες και στο Twitter, απ’ όπου πλέον τις έχει κατεβάσει. Αρκετοί ακόλουθοί της, όμως, παρατήρησαν μία αρκετά μεγάλη διαφορά σε δύο από αυτές. Η φωτογραφία τους στο πάτωμα έχει διαφορετική μοκέτα στο Instagram και διαφορετική στο Twitter. Συγκεκριμένα, στο Instagram η μοκέτα είναι σκέτη μπεζ, ενώ στο Twitter με μαιάνδρους. Πολλοί αναρωτήθηκαν, λοιπόν: Έχει η Kardashian τόση εμμονή με την επεξεργασία φωτογραφιών, ώστε να την εφαρμόζει μέχρι και στα πατώματα; Ή κάτι άλλο συμβαίνει; 

Μία εκδοχή -η πιο αθώα- είναι ότι απλά δεν ήθελε ο κόσμος να καταλάβει σε ποιο ξενοδοχείο βρίσκονται. Μία άλλη -που θα υποστήριζε κάποιος πιο πονηρεμένος- είναι ότι ακόμα και η κατά λάθος αποκάλυψη του photoshop δεν ήταν όντως κατά λάθος, αλλά ήταν μέρος του τεχνάσματος, ώστε να καταφέρει να πάρει την προσοχή από τις άστοχες δηλώσεις της στο Variety. Αν αυτό ισχύει, φαίνεται να έπιασε. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!