Η συνέντευξη, που έδωσε η οικογένεια Kardashian στο Variety, δεν τούς πήγε πολύ καλά. Πρώτα, η Kim μπήκε στο στόχαστρο, αφότου έδωσε μία επαγγελματική συμβουλή στις γυναίκες και ουσιαστικά είπε τεμπέλη όποιον δεν έχει τα χρήματα και την επιτυχία της, παραβλέποντας σε πόσο προνομιούχα ζωή γεννήθηκε. Τώρα, στο μάτι του κυκλώνα έχει βρεθεί η Khloé μετά από ένα σχόλιο γύρω από την απιστία, που σχεδόν όλοι έκριναν ως υποκριτικό. 

Οι απιστίες του πρώην συντρόφου της και πατέρα του παιδιού της, Tristan Thompson, έχουν καταντήσει πλέον σίριαλ, με σεξουαλικά σκάνδαλα να περιτριγυρίζουν το όνομά του και πλέον να έχει γίνει γνωστό μέχρι και ότι έκανε παιδί με άλλη γυναίκα. Η Khloé, λοιπόν, μίλησε στο Variety όχι τόσο για την ίδια την απιστία, αλλά για τη σεξιστική αντιμετώπιση του κόσμου και των media, που συνεχώς προσπαθούν να ρίξουν πάνω της το φταίξιμο για τη συμπεριφορά των συντρόφων της, απλά και μόνο ώστε πάντα φταίχτης να είναι η γυναίκα.

“Αν το έτερον ήμισυ σου κάνει κάτι λάθος, το να κατηγορηθεί η γυναίκα, είναι κάτι που πάντα με πόναγε. Ποτέ δεν κατάλαβα ακριβώς πώς στη θέση του δεν υπάρχει λίγη συμπόνια ή κάτι τύπου ‘Ουάου, πρέπει να είναι πραγματικά χάλια να το περνάς αυτό’. Δεν με νοιάζει καν αν ο κόσμος έχει συμπόνια. Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει τόση κατηγορία. Είναι δύσκολο πράγμα να το κουβαλάς. 

(…) Όλοι έχουν προβλήματα, οπότε δεν χρειάζεται να δείχνεις κανέναν με το δάχτυλο, για να το κάνεις υποχρέωση της γυναίκας. Είναι πραγματικά στενάχωρο. Και λέει πολλά για την κοινωνία μας ότι σαν άνθρωποι προτιμάμε να ρίξουμε δηλητήριο, αντί να δείξουμε κάποια ευαισθησία ή συμπόνια, ή έστω απολύτως τίποτα. Επίσης, υπάρχει πάντα τρόπος να αναφερθείς σε κάτι, που συμβαίνει, χωρίς να μετατρέψεις κανέναν στην αιτία, που αυτό συνέβη. Δεν χρειάζεται πραγματικά να δείξεις κανέναν με το δάχτυλο”. 

Λογικά σκέφτεσαι ότι όλα όσα ανέφερε ισχύουν και είναι σωστά. Κανένας δεν θα έπρεπε ποτέ να κρατά υπόλογη και να κατηγορεί και να σέρνει σε ένα δημόσιο “λιντσάρισμα” καμία γυναίκα για τις πράξεις ενός άντρα. Πού είναι το πρόβλημα, λοιπόν; Ότι η Khloé πριν από περίπου τρία χρόνια είχε κατηγορήσει δημόσια στο Twitter την Jordyn Woods, επειδή ο Thompson την απάτησε μαζί της, αναφέροντας ότι εκείνη ήταν ο λόγος, που η οικογένειά της διαλύθηκε. Με άλλα λόγια, κράτησε δημόσια υπόλογη την Woods για την απιστία του Thompson, ενώ μάλιστα ήταν γνωστό ότι εκείνος την απατούσε κατ’ εξακολούθηση με πολλαπλές γυναίκες. Παράλληλα, είχαμε δει εκείνη και τις αδερφές της στο Keeping Up With The Kardashians να λένε ουσιαστικά ότι θα καταστρέψουν τη Woods, έτσι ώστε να τρομάξει η ίδια, αλλά και οποιαδήποτε άλλη γυναίκα δυνάμει θα έκανε κάτι με κάποιον από τους συντρόφους τους.

Όπως ήταν αναμενόμενο, λοιπόν, η αντίφαση του σημερινού σχολίου της Khloé και της παλαιότερης συμπεριφοράς της, δεν πέρασε απαρατήρητη. Το Twitter την έχει βάλει για τα καλά στο στόχαστρο ως υποκρίτρια, επισημαίνοντας ότι η δήλωσή της στο Variety είτε εννοεί ότι δεν θέλει να πέφτουν σε εκείνη οι ευθύνες για λάθη ενός άντρα, είτε πως δεν πρέπει να ρίχνουμε στις γυναίκες το φταίξιμο για τις πράξεις των αντρών, εκτός κι αν είναι η ίδια, που ρίχνει τις κατηγορίες. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!