Τον περασμένο Ιανουάριο, είχε διαρρεύσει στο διαδίκτυο το Eazy. Το νέο κομμάτι του Kanye West με τον The Game, στο οποίο υπάρχει στίχος, που λέει ότι ο θεός τον έσωσε από τροχαίο πριν χρόνια, μόνο και μόνο για να μπορεί σήμερα να δείρει τον Pete Davidson. Κι ενώ μετά από αυτό και όλες τις επιθέσεις στην Kim Kardashian και τις εκκλήσεις να γυρίσει σε αυτόν δεν πιστεύαμε ότι το πράγμα μπορεί να χειροτερέψει, το video clip του Eazy κυκλοφόρησε. Και ναι, έκανε τα πράγματα ακόμα χειρότερα. 

Σε όλο το animated κομμάτι του video clip βλέπουμε τον West να κρατάει όμηρο κάποιον, του οποίου το πρόσωπο είναι κρυμμένο και τελικά να πηγαίνει να τον θάψει ζωντανό. Όταν πλέον μόνο το κεφάλι έχει μείνει εκτός γης, τού βγάζει την κουκούλα από το κεφάλι, για να αποκαλυφθεί ένας animated χαρακτήρας, που ξεκάθαρα μάς θυμίζει τον Davidson. Στη συνέχεια, βλέπουμε να ρίχνει πάνω του σπόρους και να κλαδεύει τριαντάφυλλα και τελικά τον Davidson να πεθαίνει. 

Έχεις κάποια ελπίδα ότι παρερμηνεύσαμε το video clip και ο West δεν ξέφυγε τόσο; Λοιπόν, αυτή την ελπίδα μάς τη διαλύει ο ίδιος, αφού στο φινάλε εμφανίζεται το κείμενο, “Και ζήσαν αυτή καλά κι εμείς καλύτερα. Εκτός από τον Skete… τον ξέρετε ποιον. Απλά αστειεύομαι, είναι καλά”. Δεν ξέρεις γιατί αυτό είναι απόδειξη ότι στο video clip σκοτώνει τον Davidson; Διότι το “Skete” είναι το υποτιμητικό παρατσούκλι, το οποίο χρησιμοποιεί ο West γι’ αυτόν. 

Ο Davidson δεν μάς έχει συνηθίσει να αντιδρά στις ακραιότητες του West και δεν το έκανε ούτε αυτή τη φορά. Το έκανε, όμως, η Kardashian με έναν αρκετά διακριτικό τρόπο, πατώντας like στο tweet, που έγραψε ο James Gunn μετά την κυκλοφορία του video clip και έγραφε, “Για τα πρακτικά, ο Pete Davidson είναι ένας από τους πιο καλούς και γλυκούς τύπους, που γνωρίζω. Ένα πραγματικά γενναιόδωρο, τρυφερό και αστείο πνεύμα, που αντιμετωπίζει τους πάντες γύρω του με σεβασμό”.