Η γνωστή τραγουδίστρια Jessie J, δημοσίευσε κάποια πολύ στενάχωρα νέα μέσω του λογαριασμού της στο Twitter μόλις χθες, ανακοινώνοντας ότι δυστυχώς η εγκυμοσύνη της τερματίστηκε. Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε ότι είχε αποφασίσει να κάνει ένα μωρό μόνη της, καθώς ήταν “το μόνο που πάντα ήθελε και η ζωή είναι μικρή.”

Στην συνέχεια έγραψε “Η εγκυμοσύνη ήταν ένα θαύμα από μόνη της και μία εμπειρία που ποτέ δεν θα ξεχάσω και γνωρίζω ότι θα ξαναζήσω. Είμαι ακόμα σε κατάσταση σοκ, η θλίψη είναι απίστευτη. Αλλά ξέρω ότι είμαι δυνατή και πως θα είμαι εντάξει. Ξέρω επίσης ότι εκατομμύρια γυναίκες σε όλον τον κόσμο έχουν αισθανθεί αυτόν τον πόνο και ακόμα χειρότερα. Νιώθω δέσιμο με όσες από εσάς γνωρίζω και όσες δεν γνωρίζω. Είναι το πιο μοναχικό συναίσθημα στον κόσμο.”

Η γνωστή τραγουδίστρια εξέφρασε την επιθυμία της να είναι ειλικρινής και έτσι αποκάλυψε ότι όταν πήγε να κάνει τον τρίτο υπέρηχο την περασμένη Τετάρτη, οι γιατροί την πληροφόρησαν πως δεν υπήρχε πλέον ο χτύπος της καρδιάς του μωρού της. Είχε προγραμματίσει μία συναυλία στο Los Angeles την ίδια βραδιά και είπε πως είχε σκοπό να μην την ακυρώσει, καθώς ήξερε πως το να τραγουδήσει θα την βοηθήσει.
“Θέλω να είμαι ειλικρινής και αληθινή και να μην κρύψω αυτό που αισθάνομαι. Το αξίζω αυτό. Θέλω να είμαι όσο πιο πολύ ο εαυτός μου όσο γίνεται αυτήν την στιγμή. Όχι μόνο για το κοινό αλλά και για εμένα την ίδια και για το μικρό μωρό που προσπάθησε να κάνει το καλύτερο.”

Οι ευχές για ανάρρωση και τα μηνύματα συμπαράστασης ήταν φυσικά χιλιάδες, και όπως είπε η ίδια η Jessie J, τα εκτίμησε πολύ και ήταν αυτά που την βοήθησαν να σηκωθεί από το κρεβάτι το επόμενο πρωί.