Τον Νοέμβριο συζητάγαμε ότι η Jennifer Lawrence έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με την κοιλίτσα της εγκυμοσύνης της. Σήμερα, έχει πλέον γεννήσει, με το μωρό της να είναι 3 μηνών. Πολύ νωρίς, η ηθοποιός είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θα δώσει πληροφορίες γι’ αυτό, μιας και θέλει να κρατήσει τη ζωή του όσο πιο ιδιωτική γίνεται. Αυτό συμπεριλάμβανε και το φύλου, ωστόσο μάλλον μόλις αποκαλύφθηκε από την Ellen DeGeneres. 

Η Lawrence μίλησε τηλεφωνικά μαζί της στο The Ellen Show, μιας και λόγω του μωρού δεν μπορούσε να βρεθεί στο πλατό. Αφορμή αποτέλεσε το φινάλε της εκπομπής, που θα έρθει στις 26 Μαΐου, μετά από καταγγελίες εναντίον της για τοξικό επαγγελματικό περιβάλλον. Γι’ αυτό και η παρουσιάστρια σχολίασε ότι αισθάνεται τη συνομιλία τους σαν μία κυκλική στιγμή, μιας και η Lawrence μένει πλέον στο σπίτι, που η Degeneres έμενε πριν από περίπου 20 χρόνια, όταν ξεκίνησε την εκπομπή της. Μάλιστα, πρόσθεσε και ότι τώρα μένει ακριβώς δίπλα και ότι την ακούει να παίζει με το μωρό, χρησιμοποιώντας την αρσενική αντωνυμία “him” και αποκαλύπτοντας ουσιαστικά ότι η ηθοποιός έχει γιο. 

“Αυτή είναι μία στιγμή ολοκλήρωσης ενός κύκλου, γιατί ο κόσμος δεν το ξέρει, αλλά έμενα στο σπίτι, που εσύ ζεις τώρα, όταν ξεκίνησα την εκπομπή πριν 20 χρόνια. Τώρα, λοιπόν, ζω δίπλα από εσένα και σε βλέπω να ζεις στο σπίτι μου με το νέο μωρό. Παρεμπιπτόντως, σε ακούω καμιά φορά να μιλάς σε εκείνον. Είναι τόσο χαριτωμένο. Σε ακούω να λες ‘Το ξέρω και…’ και είναι απλά τόσο γλυκό, πραγματικά γλυκό”.