Θα μάς κάνει εντύπωση, αν δεν το πήρες είδηση, αλλά τον Νοέμβριο κυκλοφόρησε το Red (Taylor’s Version). Πρόκειται για ένα από τα πέντε συνολικά albums, που η Taylor Swift επανακυκλοφορεί ελαφρώς αλλαγμένα, έτσι ώστε να πάρει πίσω τα δικαιώματα, που η πρώην δισκογραφική εταιρεία της αρνήθηκε να της πουλήσει και ο Scooter Braun αγόρασε και αρνείται να της μεταπωλήσει. Το εγχείρημα πάει κυριολεκτικά καταπληκτικά τόσο για την ίδια, με τα remakes των κομματιών να σπάνε ρεκόρ στο Spotify, όσο και για όλους εμάς, που λατρεύουμε τις νέες εκδοχές περισσότερο και από τις original.

Ξέρεις ποιοι μάλλον δεν χαίρονται ιδιαίτερα με την όλη κατάσταση; Oι πρώην της Swift. Μην ξεχνάς, εξάλλου, ότι πολλά από τα τραγούδια της είχαν γραφτεί για πρώην ή για τότε νυν σχέσεις της. Κάποια από αυτά, μάλιστα, ήταν ιδιαίτερα αιχμηρά, με τις νέες εκδοχές να είναι ακόμα χειρότερες για εκείνους. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα; Αυτού του Jake Gyllenhaal.

Σε περίπτωση που δεν το θυμάσαι, η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός είχαν μία σύντομη σχέση, όταν εκείνη ήταν 20 και εκείνος 29. Αφότου χώρισαν, στο album Red υπήρχε το κομμάτι All Too Well, που όλοι θεώρησαν ότι αναφερόταν σε εκείνον. Εννέα χρόνια μετά, το All Too Well (10 Minute Version) (Taylor’s Version) κυκλοφόρησε και μάς έπεισε ακόμα περισσότερο ότι αναφερόταν στον ηθοποιό. Δεν ήταν μόνο οι στίχοι. Το κομμάτι συνοδεύτηκε από μία ταινία μικρού μήκους, με το πρωταγωνιστικό ζευγάρι να έχει παρόμοια διαφορά ηλικίας και με τον ηθοποιό Dylan O’Brien να έχει μούσια παρόμοια με του Gyllenhaal και να φοράει ίδιο σκούφο με αυτόν, που εκείνος φορούσε σε παπαρατσικές του φωτογραφίες με τη Swift. 

Το αποτέλεσμα; Όλο το internet στράφηκε εναντίον του, μιας και όλοι θεώρησαν ανεπίτρεπτο τον τρόπο, που είχε φερθεί στην τραγουδίστρια. Μεταξύ αυτών, που ακούμε στο κομμάτι και βλέπουμε στην ταινία, ήταν ότι την έστησε στο πάρτι γενεθλίων της, ότι την αγνοούσε μπροστά στους φίλους του και ότι σε ένα πάρτι την έκανε να κλαίει στο μπάνιο. Ωστόσο, ο ηθοποιός δεν είχε καμία αντίδραση στα γεγονότα και στα όσα λέγονταν για εκείνον. Πηγή, μάλιστα, είχε πει στο E! News ότι δεν ενδιαφέρεται για το θέμα και δεν ασχολείται με κουτσομπολιά. 

Τώρα, όμως, πολλοί φαίνεται να πιστεύουν ότι ο Gyllenhaal αντέδρασε στα τεκταινόμενα. Ο ηθοποιός ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει την ταινία του, The Guilty. Με αφορμή αυτήν, έδωσε συνέντευξη και φωτογραφήθηκε στο W Magazine. Οι φωτογραφίες, λοιπόν, κυκλοφόρησαν και ο κόσμος πιστεύει ότι είναι ένα τρολάρισμα στην όλη κατάσταση με τη Swift. Γιατί; Διότι σε όλες το χρώμα, που επικρατεί είναι το λευκό με το κόκκινο, ενώ στο εξώφυλλο φοράει μόνο κόκκινα. Επιπλέον, στο εξώφυλλο τον βλέπουμε να φοράει ένα ζευγάρι κόκκινα γυαλιά ηλίου, εξαιρετικά ίδια με εκείνα, που η τραγουδίστρια είχε βάλει στο video clip του 22

Η θεωρία ακούγεται τραβηγμένη; Ίσως και να είναι. Ωστόσο, υπάρχει ακόμα μία λεπτομέρεια. Πολλοί υποστηρίζουν ότι το W Magazine πρώτα δημοσίευσε το εξώφυλλο στο Instagram με μία λεζάντα, που μετά την άλλαξαν. Ποια ήταν αυτή; “Red (Jake’s Version)”. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!