Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες που κυκλοφόρησαν το 2021, ανάμεσα στο Dune και το Spiderman:No Way Home, ήταν οπωσδήποτε και το φάμπγιουλους House Of Gucci. Αυτή η ταινία που φωνάζει glam decadence η αλήθεια είναι πως δεν άρεσε σε όλους. Κάτι όμως που δεν μπορούμε με τίποτα να μην αναγνωρίσουμε είναι η ερμηνεία της Lady Gaga που μας άφησε όντως άφωνους και υποσκίασε όλους τους ηθοποιούς μεγαθήρια γύρω της (γνώμη μας).

Κάτι ακόμα που σίγουρα “ανέβασε” την ταινία, ήταν η κωμικοτραγική σχέση ανάμεσα στην  Patrizia και την Pina, την “χαρτορίχτρα” στην οποία απευθύνεται η πρωταγωνίστρια για να λύσει τα προβλήματά της. Παρ’ ότι λοιπόν είμαστε ήδη ευχαριστημένη με αυτό το storyline αλλά και την υποκριτικό ραπόρ μεταξύ των δυο, πρόσφατα μάθαμε πως τελικά στερηθήκαμε μεγάλο μέρος αυτής της αφήγησης.

Πώς το ξέρουμε; Σε μια πρόσφατη συζήτηση μεταξύ του καστ στα MGM Studios, η Lady G έριξε την βόμβα ανακοινώνοντας έτσι απλά στο χαλαρό πως η σχεση των δυο γυναικών δεν ήταν μόνο φιλική λέγοντας,

“Υπάρχει μια ολόκληρη πλευρά στην ταινία που δεν είδατε, όπου εγώ και η Pina εμπλεκόμαστε ερωτικά”(!).

Η εν λόγω αποκάλυψη ήρθε σαν απάντηση σε μια από τις ερωτήσεις του κοινού, όταν κάποιος ζήτησε να μάθει πως η Hayek κατάφερε να κρατήσει το χιούμορ στις σκηνές της με την G. H πρώτη λοιπόν νύξη για αυτό το (κρυφό μέχρι πρότινος) σινεματικό ειδύλλιο ήρθε όταν η Hayek απάντησε ότι “προσπαθούσαμε να είμαστε πολύ σοβαρές και δραματικές”, και συμπλήρωσε αινιγματικά, “είχαμε μια λαχταριστή σχέση”. Συνέχισε ζητώντας συγγνώμη στους φαν που δεν μπόρεσαν να δουν όλες τις σκηνές μεταξύ τους γιατί κόπηκαν. “Είχαμε σίγουρα χημεία”, είπε.

Και εκεί ήταν που η G. αποκάλυψε της ερωτική τους σχέση, και την σκηνή (ή σκηνές) που κόπηκε. Μιλώντας για το πως έφτασαν τελικά να γυρίσουν ερωτική σκηνή, το pop icon μας ενημέρωσε πως ήταν δική της ιδέα.

“Θυμάμαι ήμουν στο σετ με την Salma και είπα, ‘Λοιπόν οπότε όταν πεθαίνει ο Maurizio, ίσως η φάση γίνεται καυτή;” και συνέχισε δίνοντας τα εύσημα στον σκηνοθέτη της Ridley Scott που τους έδωσε την ελευθερία να αυτοσχεδιάσουν. Αν και τελικά δεν είχε και πολύ σημασία αφού εκ του αποτελέσματος κανείς δεν είδε αυτό την εξέλιξη στην σχέση τους.

Δε θέλουμε να γίνουμε επικριτικοί, αλλά κάτι μας λέει πως ο Scott έχει αρχίσει να χάνει το διορατικό ταλέντο του. Δε βαριέσαι, χαρήκαμε την Lady G. και αυτό έχει σημασία.