Ήδη από πριν παραδεχτούν δημόσια την σχέση τους, η Zendaya και ο Tom Holland μάς χάριζαν τις πιο χαριτωμένες διαδικτυακές αλληλεπιδράσεις. Ποιος έχει καταφέρει να ξεχάσει την γλυκιά γενέθλια ευχή του Holland στην “MJ του” ή την αντίστοιχα υπέροχη αφιέρωση της Zendaya στο Instagram για τον “Spider-Man της”; Για να μη μιλήσουμε και για το υπερχαριτωμένο fan post, που την είδαμε πρόσφατα να κάνει like

Ωστόσο, τίποτα από τα παραπάνω δεν ξεπερνά την τελευταία δημοσίευση της ηθοποιού για τον σύντροφό της. Ο Holland χθες, 1η Ιουνίου, είχε γενέθλια και έγινε 26 ετών. Η Zendaya, λοιπόν, έπιασε το Instagram, για να του ευχηθεί και έχουμε πραγματικά “λιώσει”. Ανέβασε μία πολύ γλυκιά ασπρόμαυρη φωτογραφία τους -μάλλον selfie-, που φαίνονται να χαμογελάνε μαζί και ο Holland να την αγκαλιάζει από πίσω. Η λεζάντα μάς έκανε ακόμα πιο συναισθηματικούς, βέβαια, αφού έγραφε “Τα πιο χαρούμενα γενέθλια στον έναν, που με κάνει την πιο χαρούμενη”. 

Ο Holland εννοείται ότι έκανε like στο post, ενώ σχολίασε με τρεις καρδούλες. Οι πιο αγαπημένες μας αντιδράσεις, όμως, ήρθαν από τον κολλητό του ηθοποιού, Tuwaine Barrett, ο οποίος σχολίασε “μαμά και μπαμπάς”, αλλά και από τη μητέρα της Zendaya, που κοινοποίησε το post της κόρης της στις ιστορίες της, γράφοντας “Αυτό!”. Και για να σού δώσουμε και ένα fun fact, η δημοσίευση έχει ήδη μπει στις δημοσιεύσεις του Instagram με τα περισσότερα likes, έχοντας συγκεντρώσει 19,7 εκατομμύρια likes μέχρι την στιγμή, που γράφεται αυτό το κείμενο. 

© Instagram: @claire_maree64

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!