Το νέο πρόσωπο στο ραντάρ μας είναι η Simone Ashley, η πρωταγωνίστρια της φετινής σεζόν του Bridgerton. Όπως είπε η ίδια στο σόου του Jimmy Kimmel στις 28 Μαρτίου, η βαρεμάρα των ημερών της καραντίνας την οδήγησε να μάθει μια νέα τέχνη, αυτή του τατουάζ. Τον τρόπο για να το κάνει τον βρήκε στο YouTube κάτι που καλό θα είναι να αποφύγουμε εντελώς εμείς, όσο και να βαριόμαστε.

Η Ashley, αφού δοκίμασε τις συνηθισμένες δραστηριότητες της καραντίνας που έκανε όλος ο κόσμος, όπως το να φτιάξει banana bread και να μάθει την τεχνική του tie-dye, δοκίμασε να κάνει κάτι πραγματικά πρωτότυπο, να γίνει η ίδια DIY tattoo artist.

“Μου φάνηκε καλή ιδέα να αποκτήσω την δική μου πένα για τατουάζ με την βελόνα της και όλα”. Ύστερα εξήγησε πως το αγόρασε online χωρίς καν να της ζητήσουν ταυτότητα. “Πάτησα μόνο ένα κουμπί στο Apple Pay” είπε, επισημαίνοντας πόσο εύκολο ήταν να αγοράσει αυτόν τον εξοπλισμό.

Εφόσον τα περισσότερα τατουατζίδικα ήταν κλειστά την εποχή που εκείνη παράγγειλε την πένα της, αποφάσισε λοιπόν να μάθει να το κάνει από μόνη της και κατέφυγε στο Google αναζητώντας “Πως να κάνεις τατουάζ στο σπίτι”. Μετά από λίγο ψάξιμο, βρήκε έναν YouTuber με το όνομα, PrisonTattoo.com.

“Είδα τα βίντεό του και ήμουν “Ουάου, υπάρχει κρατούμενος που φτιάχνει βίντεο…στην φυλακή. Αυτή είναι μια φανταστική ιδέα!” Έτσι έκανε από μόνη της το τατουάζ που επιθυμούσε, μια σφίγγα στον αστράγαλο, την οποία κατάφερε να ολοκληρώσει μέσω των οδηγιών του βίντεο. Αποκάλυψε μάλιστα ότι έχει κάνει τατουάζ και σε άλλα μέλη του cast της σειράς.

Παρότι η Simone δεν είναι η πρώτη διάσημη που κάνει τατουάζ στον εαυτό της, η διαδικασία δεν προτείνεται και γενικότερα θεωρείται επικίνδυνη. Μπορεί κάποιος να έχει μια αλλεργική αντίδραση στο μελάνι ή ακόμα και να προκαλέσει μόλυνση στην περιοχή, ιδιαιτέρως στο σπιτικό περιβάλλον που δεν είναι ανάλογα αποστειρωμένο. Αν λοιπόν έχετε σκοπό να κάνετε κι εσείς ένα τατουάζ, τότε εμπιστευθείτε τους ειδικούς καλύτερα.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!